Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik az igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik az igazi a nagy Ő? Vagy csak egy kamu az egész és lehet nem is mindenki találja meg.

Figyelt kérdés
2018. jan. 7. 11:50
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
ki rinyál? én csak feltettem egy egyszerű kérdést nem szoktam rinyálni csak sajnos sok ember van aki bunkó nagypofájú.
2018. jan. 7. 12:06
 12/26 anonim ***** válasza:

Ha létezik egy nagy Ő, akkor létezik száz.

Mert ha egy létezik? Pont férfi? Pont korombeli? Pont magyar? Pont a környezetemben mozog? És ez pont ugyanígy igaz mindenkire?

Tehát minden második ember potenciális nagy Ő.

2018. jan. 7. 12:06
 13/26 anonim ***** válasza:
74%

Létezik.

Tessék, íme saját szüleim példája:

Anyukámnál 44 évesen diagnosztizáltak rákot. 12 évig küzdött vele. Tavaly februárban 56 évesen meghalt.

Apa végig ott volt vele minden műtétkor, kezeléskor, kemókor, vizsgálatkor, mind a hárman küzdöttünk azért, hogy anya meggyógyuljon. Sajnos a daganat legyőzte anyát.

Azonban állítólag anya miattam küzdött leginkább, hogy ne 14 évesen kelljen elveszítenem őt, és anya nélkül felnőnöm.

Mind a két nagyszülőm is halálig együtt voltak.

Amit te szerencsének hívsz, én azt vonzás törvényének.

Nézd meg ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=FxARZL59_HA&t=1s

2018. jan. 7. 12:11
 14/26 anonim ***** válasza:

Az egész 1. kommented egy nagy rinya.

Feladás, szerencse, én biztos nem fogom,

Eléggé szánalmas a szerencsére fognod a saját töketlenkedésedet.

2018. jan. 7. 12:13
 15/26 A kérdező kommentje:
töketlen én nincs nekem tököm mert lány vagyok de mindegy
2018. jan. 7. 12:19
 16/26 anonim ***** válasza:

#13 Azért volt így, mert szerették egymást, de nem kell mindenféle mesebeli címet ragasztani a jelenségre. A nagy Ő kb olyan, mint a Télapó, meg a Fogtündér.

A vonzás törvényét én is ismerem, lehet ez az, amit szerencsének hívunk, de ezek is csak elképzelések, nincsenek rá bizonyítékok. Pont olyan, mint a vallás, hihetsz benne, de attól még nem biztos, hogy létezik is :D

2018. jan. 7. 12:23
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

Nevezheted akárhogy: a nagy ő, az igazi, a számodra tökéletes..stb. mind ugyanazt jelenti.

Ezek mind szinonimái egymásnak.

2018. jan. 7. 12:27
 18/26 anonim ***** válasza:
#17 tudom, de én egyikben sem hiszek. Olyan van, hogy 2 ember szereti egymást és együtt akarnak lenni.
2018. jan. 7. 12:29
 19/26 anonim ***** válasza:
Nézzük meg a válások számát kb. 20 évre visszamenőleg. A válasz belőle egyértelmű.
2018. jan. 7. 12:49
 20/26 anonim ***** válasza:
Létezik, csak nem mindenki találja meg. Van aki "ha ló nincs, jó a szamár is" alapon összeáll bárkivel, aztán belefásul egy kapcsolatba és nem is keresgél tovább. Van aki meg egész életét a keresgéléssel tölti el, de sosem találkozik a hozzá legjobban illő párral.
2018. jan. 7. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!