Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik az igazi a nagy Ő? Vagy csak egy kamu az egész és lehet nem is mindenki találja meg.
Ha létezik egy nagy Ő, akkor létezik száz.
Mert ha egy létezik? Pont férfi? Pont korombeli? Pont magyar? Pont a környezetemben mozog? És ez pont ugyanígy igaz mindenkire?
Tehát minden második ember potenciális nagy Ő.
Létezik.
Tessék, íme saját szüleim példája:
Anyukámnál 44 évesen diagnosztizáltak rákot. 12 évig küzdött vele. Tavaly februárban 56 évesen meghalt.
Apa végig ott volt vele minden műtétkor, kezeléskor, kemókor, vizsgálatkor, mind a hárman küzdöttünk azért, hogy anya meggyógyuljon. Sajnos a daganat legyőzte anyát.
Azonban állítólag anya miattam küzdött leginkább, hogy ne 14 évesen kelljen elveszítenem őt, és anya nélkül felnőnöm.
Mind a két nagyszülőm is halálig együtt voltak.
Amit te szerencsének hívsz, én azt vonzás törvényének.
Nézd meg ezt a videót:
Az egész 1. kommented egy nagy rinya.
Feladás, szerencse, én biztos nem fogom,
Eléggé szánalmas a szerencsére fognod a saját töketlenkedésedet.
#13 Azért volt így, mert szerették egymást, de nem kell mindenféle mesebeli címet ragasztani a jelenségre. A nagy Ő kb olyan, mint a Télapó, meg a Fogtündér.
A vonzás törvényét én is ismerem, lehet ez az, amit szerencsének hívunk, de ezek is csak elképzelések, nincsenek rá bizonyítékok. Pont olyan, mint a vallás, hihetsz benne, de attól még nem biztos, hogy létezik is :D
Nevezheted akárhogy: a nagy ő, az igazi, a számodra tökéletes..stb. mind ugyanazt jelenti.
Ezek mind szinonimái egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!