Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele, vagy beszéljük meg előbb inkább?
Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt a jelenlegi barátnőmmel,de valahogy már úgy érzem hogy ez a párkapcsolat megfojt engem.Azt vettem észre magamon hogy iszonyat fásult vagyok,stresszes a munkám,de sose voltam stresszes ember.A barátnőm állandóan azt szeretné ha vele foglalkoznék,már unom rendesen a társaságát,már nem is nagyon kívánom pedig szép lány.Néha úgy indulok haza hogy bár sose érnék haza.Megfojt és már nagyon nem bírom.Szeretnék újra boldog vidám lenni.2018. jan. 6. 14:00
1/4 anonim válasza:
Egy jó kapcsolat titka az őszinte nyílt kommunikáció bármiről.
Szakítanál mielőtt megbeszélted volna vele a problémádat?
Normális vagy te, ember?
2/4 anonim válasza:
Beszéljétek meg. ÉS szakíts vele.
Én legalábbis biztosan nem bírnám, ha a párom "fojtogatna"... volt már ilyen, de nem is voltunk együtt sokáig.
3/4 anonim válasza:
Semmit sem veszíthetsz azzal, ha egy beszélgetést rászentelsz erre. Hiszen ha nem mondod a barátnődnek, mi a gond, ő nem gondolatolvasó, nem tudhatja magától, hogy neked mi a bajod és miért nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban. Ha beszéltek róla, még az is lehet, hogy kiderül, lehet változtatni, és adhatsz ennek még egy esélyt. De ha az derül ki, hogy nincs értelme tovább folytatni, mert máshogy gondolkodtok egy kapcsolatról, akkor is csak nyertek ezzel a beszélgetéssel, hiszen tudtok belőle tanulni, hozzájárul a fejlődésetekhez és okosabban álltok neki egy következő kapcsolatnak.
4/4 anonim válasza:
A helyes sorrend a beszélgetés,majd a szakítás akkor,ha nem lehet ezen változtatni.Bár szerintem ahol mindketten akarják,ott azért van megoldás.Csak hát az 50% kevés,két ember kell hozzá.Ő hiába változtat,ha te meg nem bírod már a kötöttséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!