Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megérintett a szerencse szele az egyik szerencsejátékban, és nem akarom hogy a párom ebből bármit is kapjon, akkor szakítsak vele minél előbb?
Mindketten kevés pénzből élők vagyunk, vidéken.Sok vita volt ezen,hogy ki mennyit dolgozik,mi mennyibe kerül,meg hasonlók.
Albérletben vagyunk.vagyis voltunk eddig, mert én már nem akarok albérletben élni.
Nekem valószínűleg nem kell ezután már melóznom, ha nem akarok, de ha keleltlen élményeim vannak a jelenlegi párommal, akivel csak együtt vagyunk és közösen egy albérletben lakunk, akkor célszerű lenne szemtől szembe megmondani neki, hogy vége?
vagy egy kicsit csavarosan adjam be neki, hogy ez a kapcsolat már hónapok óta rossz, és nem akarom folytatni?
A többit persze nem mondanám el neki, mert szerintem nem tartozik rá.
Titokban játszottam mindig, ő még ezt is leszólta, mert fölösleges, meg semmi értelme.
Ti mit csinálnátok?
Szóval nem élettársam, csak a barátnőm, akivel együtt vagyok.
milyen nagyságrend?
ha nincs szerelem pattanj meg és kész. nem tartozol neki semmivel, felnőtt emberként azt csinálsz amit akarsz.
Ha elegendő a saját önálló életre, akkor mond meg, neked nem jó ez a semmilyen kapcsolat, valódi érzelmekre vágysz, akit szeretsz és viszont szeret.
Adsz neki némi segítséget, hogy mégse totál szarban hagyod, és kész. Kalap, kabát.
Mennyire nagy összeg? Nem pontosan csak nagyságrendileg. Csak a kíváncsiság miatt :D
Begyütt a tipmiksz?
Amúgy miért kellene szakítani? Csak ne meséld el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!