Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A jó pókerjátékhoz tényleg a...

A jó pókerjátékhoz tényleg a tudás számít, vagy nagy adag szerencse kell csak hozzá? Mert szerintem ezt a tudás dolgot a média hype-olja hogy minél többen játszanak.

Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Számít a tudás, nem véletlenül ülnek többnyire ugyanazok az arcok a döntő asztaloknál.
2012. jún. 6. 09:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne számítana. Persze csak ha el akarsz érni valamit. Amúgy tényleg nem... Én kb egy éve kezdtem el komolyabban pókerezni, azelőtt egyenesen utáltam. Elkezdtem tanulgatni, és azóta van egy viszonylag jó bankrollom, freerollokon meg voltam első is. Ezt tanulás nélkül nem sikerült volna soha elérnem, főleg nem puszta szerencsével.
2012. jún. 8. 00:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Az első hozzászólás nagyon betalált:( bár kétlem hogy iróniának szánta(annak kegyetlen jó), inkább csak simán tájékozatlanságból írhatta.

A kérdésre rátérve, a poker a létező legjobb kombinációja a tudás és szerencse alapú játéknak. Az esélyeidet a stratégiáddal határozod meg. Hatalmas előnyre tehetsz szert egy fogalmatlan vagy kevésbé hozzá értő játékossal szemben. Egy jó pokerjátékos folyamatosan fejleszti a stratégiáját.

2012. jún. 8. 02:50
 4/5 anonim ***** válasza:

A póker Matematika és psichológia keveréke ! Normális BRMel bankrollmegamentel a tudás számt, csak a tudás !!

Ha nem tartod magad a brmhez, akkor csak szerencse az egész... Persze 10ből 7szer kakor is én fogom vinni a pénzt... de ha bejön a maradék 3 eset oda a pénzem, ha nem tartom magam a BRMhez, de hogy mi az a BRM ahhoz járjatok utánna ! :D

2012. júl. 7. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
#3 Első válaszoló vagyok. Már miért lenne tájékozatlanság és irónia? A legjobb játékosok jutnak a legtovább, a szerencsének itt nem sok szerepe van. Persze, a jó lapok kellenek, de a tudás és a stratégia a legfontosabb. Mivel te is ezt írtad, így eléggé ellentmondtál önmagadnak.
2012. júl. 8. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!