Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom, szakítani szeretnék vele, de félek hogy soha nem találok mást, aki ennyire szeretne. Szakítsak vele ettől függetlenül?
Igen, a nem kockáztat az nem nyer.
Vagy idézhetném Oxidot: "Aki nem változik, az nem éli az életet, nincs tapasztalata, így csak egy helyben lépeget."
Szóval ha nem változtatsz és maradsz ugyanabban a helyzetben, ugyanazon a ponton, nem leszel boldog és esélyed sincs, hogy találj valaki mást.
Bocsi, hogy ezt írom, de 19 évesen úgy beszélsz, mint egy kiélt vén öreg szatyor, kit már jövő héten lehet a föld alá temetni.
Hány éves is vagy? 19? Ez mit is jelent? Tehát, hogy kb 70 évből éltél még csak 19-et. Az élet kezdetén vagy.
Mit sírsz itt, hogy soha nem fogsz találni senkit?
Jesszus, ember, kapj már az agyadhoz, ha van!!
MOST kezdődik számodra csak az élet!
Egyébként meg minek akarnál benne maradni egy sz..r kapcsolatban, ami már úgysem működik?
Szakítani szeretnél vele s attól félsz "jajj nem fos senki íly ennyire szeretni"... Szégyeld a pofádat... Ha annyira nagy szeretetet ad akkor minek dobod ki?
Pofátlan női birtoklási vágy s öncentrikus "szeress engem"...
Szakíts mert ez csak Rólad szól ezek szerint... Fuhhh
Tartsál egy ölebet... Az mindig szeretni fog, de lehet aztis kidobnád, mert megrágná egyszer a cipődet...
Tuti 19 vagy?
Én annyi idősen alakitottam ki a jelenlegi kapcsolatomat (5 éve)
Valami nem stim ha szakítani akarsz vele...de veled se stim ha nagy szeretete ellenére itt kérdezed a népet.
Legalább pár mondatba az okot írtad volna le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!