Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek szakítani, félek nem szakítani, mit tegyek?
Együtt vagyunk 6 éve, ebből az első 4 csodálatos volt. Laktunk együtt csaknem két évet, és ez elrontotta a kapcsolatunkat. A hétköznapi problémák megviseltek mindkettőnket és ő tett olyan dolgokat, amik miatt csalódtam benne. Mély keserűséget éreztem hetekig egy-egy ilyen eset miatt.
Semmi közös programot nem csináltunk ültünk a 30 nm-es lakásban és filmeztünk vagy neteztünk.. 2 teljes éven át.
Pár hete Édesanyám megbetegedett, így elköltöztem a páromtól ( 150 km a távolság, nem maradhattam). Az elválás nagyon nehéz volt, de "itthon" érzem, hogy....nem érzek semmit.
Neki nagyon-nagyon hiányzom, de én csak megnyugvást érzek.
Ugyanakkor, bántani sem szeretném, nem akarok fájdalmat okozni, mégiscsak 6 év....
én: 28 éves nő , ő: 29 férfi
Mindenképp szakíts, ennek semmi értelme. Úgy gondolom, hogy ezen már nem igen lehet javítani, 2 év alatt azért felismerhettétek volna, hogy ezen változtatni kell és ahogy látom fel is ismertétek, de tenni nem akartatok/tudtatok ellene. Néha ki kellett volna mozdulni, de ahogy látom nem csak ez a gond.
Azonban ha az érzelmk elmúltak semmi értelme az egésznek. Fiatalok vagytok még, elsősorban magadért vagy felelős, biztosan neki is nagyon rosszul fog esni a szakítás, de idővel elmúlik, viszont ha benne maradsz egy rossz kapcsolatban az neked idővel csak rosszabb lesz.
Mindegy hány év... ha érzed, hogy nem érzel semmit, akkor az semmi.
Aranyos, hogy félted... de ha visszamennél, az már nem kapcsolat volna már, hanem lelki gondozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!