Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy alakult, hogy szakítani fogunk 3 év után. Együtt élünk albérletbe, és van egy kiskutyánk. Iszonyú nehéz, hogyan tovább? Ki maradjon az albiba? Kinél legyen a kiskutya? 25/N
Szeretnék maradni, viszont a sok közös emlék, az hogy nem jön többé haza...azért fájna. Viszont annak sem örülnék ha ő maradna és új lánnyal élne,ahol eddig velem.
A másik a kutya. Együtt vettük,konkrétan én kaptam, viszont mivel együtt neveltük fel, sosem volt téma,h kié hisz úgy szeretjük mint a gyerekünket. Mindkettőnknek megszakadna a szíve, ha nem lehetne vele. Szóval nem egyszerű. De az meg hogy hét közben nálam, hétvégén nálad nem megoldás szerintem. Akkor újra és újra találkoznunk kellene. nem váltunk el rosszban,de nem szeretném látni a páromat. Tudnátok segíteni?? Teljesen tanácstalan vagyok!!
A kutyámat nem adnám semmi pénzért, de őt se foszthatom meg tőle
Keresnék másik albit, de a kutyát én vinném mivel én kaptam.
Így még igazságos is. Otthagynám neki az albit.
Majd belenyugszik. Ha én kaptam ajándékba a kutyát, magasról tojnék rá, hogy ő mit akar.
Esetleg akkor ne vidd magaddal, ha neked teher és gondját viselné.
De nehogy már egy kutyát kelljen megosztani..
Kutya az olyan mint a gyerek... kapcsolaterősítő, mondván” ha én ki is esnék a pikszisből majd a kutya megmenti sa kapcsolatot” ezúttal
Nem tudta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!