Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz tulajdonságok, egyik félnél párkapcsolatban?
Természetesen igen. Minden agyban dől el.
Reálisan, logikusan kell gondolkodni. Nem olyan nehéz ez, mint amilyennek tűnik. Az ember megtud változni... és ha "magasabb szintre lép", még inkább képes a változásokra. Éppen azért, mert rájön: ahogyan eddig élt, gondolkodott, cselekedett, az nem volt helyes.
Köszi szépen. Szerintem is meg lehet változni. 1-2 infót tudtam meg erről a rossz belső tulajdonságomról:
Nem tehetek róla
elég gyakori más embereknél is
párkapcsolatunkra gondot jelent/ jelenthet
Elveszi a nő összes terét, szabadságát.
Egy nap többször hívja telefonon a barátnőjét, nem hagyja békén, mindent tudni akar mikor mit csinál.
Ha valóban nem tehetsz az egyik okozatról, akkor azzal együtt kell elfogadnia a partnerednek.
Ha másoknál is előfordul, ez gyakori probléma, meglehet beszélni és együtt kilehet javítani.
Szerintem evidens, hogy csak akkor jelenthet gondot, ha nem vagy hajlandó változtatni magadon, illetve ha mégis, a partnered nem társ, segítség abban, hogy megváltozz.
"Régen a kapcsolatokat, ha megromlottak, nem dobták ki, hanem megjavították...".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!