Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele vagy komolyabban beszéljük meg? Ez már nekem túl sok.!
Elég érdekes ez a kapcsolat.Hogy jöttetek egyáltalán össze? Gondolom nem a humora és a lehengerlő beszélőkéje vett le a lábadról. :)
Az is fura,hogy nemrég jöttetek össze,de már bunkó veled.Ez sem normális így.Erősen megkérdőjelezem,hogy tényleg szeret téged.Muszáj rávenned,hogy megbeszéljétek a gondjaitokat,mert ez a kapcsolat így halálra van ítélve.A kapcsolt két személyes dolog,nem zárkózhat el teljesen.
Utolsó jó bunkó vagy. A kérdező tanácsot kért, nem hülyeséget.
Kérdező, mindenképpen próbálj beszélni vele. Én is voltam már ilyen szituban, próbáltam beszélni a problémáról de nem lehetett... hagyjam békén...stb. Na és ekkor szakítottam. Rá pár hétre jött hogy igazam volt, átgondolta, béküljünk ki, figyelni fog rám. Azóta együtt vagyunk és tökjó a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!