Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknek gondjuk van a társkereséssel. Lehetne egy kérésem?
Arra gondoltam, ideje lenne összegezni, hogy akik nem találnak barátnőt, milyen külsővel rendelkeznek. Azt szeretném, hogy aki akar, küldjön privátban képet magáról egy kis történettel, hogy mióta nincs barátnője, hol próbálkozott, stb., esetleg szívesen mondok véleményt is.
Vagy ha képet nem akar küldeni, akkor akár publikusan , akár privátban, hogy 10-es skálán mennyit adna magának.
Olyanok is írhatnak, akik találtak társat, így össze lehet hasonlítani.
És ennek mi értelme van?
Pszichológus vagy kerítőnő vagy?
Ennek én sem látom értelmét, de kb. ilyen személy lehetek barna hajjal:
Az 'ilyesmi' képeitek alapján azt mondanám max a személyiségetekkel? (nem tudom pontosan meghatározni mivel, de nem fizikai) ronthattok el valamit, ha túl erőszakosak/ bizonytalanok / elkeseredettek/ önbizalomhiányosok vagytok.
De kérdező érdekes ötletet vetett fel. Jó ötletnek tartom, csak a kivitelezés módja nem biztos, hogy a legjobb.
Idegeneknek nem szívesen küldi el a képét senki ilyen céllal se.
Van nem egy széparcú jó kinézetű ismerősöm, de olyan személyiségük van, hogy kilóméterekről elkezdenek a nők menekülni előlük... Árad belőlük a "teljesen mindegy, hogy ki, csak nőnemű legyen" mentalitás...
Szóval a kinézet vagy a problémás bőr nem kell, hogy hátráltató tényező legyen. Nyugalom srácok!
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!