Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így párom ha ezeket keresem benne?
Figyelt kérdés
Legyen intelligens
jó megjelenésű
jó illatú
tiszta
jó lehelletű
szép fogsorú
Jó testű
ne legyen arrogánsan határozott okostojás
nézzen eredeti nyelven filmeket
ugyanaz legyen a hobbija mint az enyém :)
legyen szeretetigényes,bújós (adjon is ha kap)
ne hisztériázzon
kölcsönös tisztelet és bizalom
ne akarjon mással szexuális kapcsolatot létesíteni
ha problémája van akkor ne tűnjön el/szakítson hanem beszéljük meg.
Több nem jut eszembe most nemeket szándékosan nem írtam.
Férfi is lehetek és Nő is
2017. okt. 7. 20:29
1/34 anonim válasza:
Csak egy nőnek lehetnek ennyire idióta kikötései, "nézzen eredeti nyelven filmeket". És, ha ő szinkronnal nézi akkor abból már kapcsolat nem lehet? Áh, vicc az egész... :D
3/34 anonim válasza:
Szerintem ezek nem irreális igények, szerintem létező, aki mindet tudja teljesíteni. Nem lehetetlen semmiképpen.
5/34 anonim válasza:
Bocsesz,mégegy, 3-4. vagyok,én nem adnék le az igényeimből. Jó, talán az az eredeti nyelven nézze mindenképp, az egy kicsit furcsa, szerintem ez a pont mondjuk pl elengedhető, a többi meg simábban tartható. Amúgy tök szép a magyar nyelv, és ügyesek a szinkronszínészeink nagyon, a magyar szövegátiratokat is jónak tartom.
6/34 anonim válasza:
Amennyiben van ember, aki egy ilyen eltartott kisujjas nőt/férfit elvisel, akkor lehet esélyed.
7/34 A kérdező kommentje:
futás, fényképezés, séta alap dolgok szerintem :)
2017. okt. 7. 20:42
8/34 anonim válasza:
ezt egy normális ember alapvetőként kezeli....
nemtom miért akarsz így partnert fogni de a módszer szánalmas.
F
9/34 anonim válasza:
Azt kihagytad, hogy legyen elegánsan hangulatos.
10/34 Lazy Lover válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!