Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így párom ha ezeket keresem benne?
Legyen intelligens
jó megjelenésű
jó illatú
tiszta
jó lehelletű
szép fogsorú
Jó testű
ne legyen arrogánsan határozott okostojás
nézzen eredeti nyelven filmeket
ugyanaz legyen a hobbija mint az enyém :)
legyen szeretetigényes,bújós (adjon is ha kap)
ne hisztériázzon
kölcsönös tisztelet és bizalom
ne akarjon mással szexuális kapcsolatot létesíteni
ha problémája van akkor ne tűnjön el/szakítson hanem beszéljük meg.
Több nem jut eszembe most nemeket szándékosan nem írtam.
Férfi is lehetek és Nő is
Szerintem ez így nem olyan vészes, de vannak benne olyan dolgok, amik irreálisak.
Reggel pl általában kellemetlen az ember lehellete...
Eredeti nyelven film. Hát, ez is fura, de inkább én azt mondanám hogy szeresse ezt.
Ne legyen arogánsan határozott, de legyen intelligens. Az intelligens ember határozott, a jó megjelenés stb magában foglal egy kis arroganciát.
Nem beszélve arról hogy ha ez mind meg is van, kell az a "plusz" dolog, amitől kialakul a szerelem. Kell a kölcsönös szimpátia, hasonló élethelyzet és gondolkodásmód...
Szummaszummárum lehet párod, csak engedj ezekből a dolgokból, illetve azokból amik ütik egymást. A királyfi a fehérlovon történet ez. Olyan nincs.
Ráadásul a tapasztalatom az, hogy ha meg is találod, lelépsz majd egy rosszfiúval, ill.rossz lánnyal, mivel gyakorta az elvárással szemben ezeknek az értékelése nincs meg. Nemtől függetlenül. :-)
Bocsi ha a pici lelkedbe gázoltam. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!