Samsung Galaxy S6 edge. Ezeket keresem egy telefonban. Ezeknek megfelel?
Sziasztok,
Iphone-ról váltok, leginkább az ára és a túl sok frissítés miatt (a 2-3 éves telefonok belassulnak, de az alkalmazások miatt nem árt frissíteni.)
Egy stabil, szép prémium telefont keresek, aminek az oprendszere stabilnak mondható, a lehető legkevesebbet fagy (minden rendszer fagy ugyebár)
Irodai alkalmazásokat (munka), híralkalmazások, e-mail és közösségi oldalak amikre sokat használok. Játékra nagyon keveset, elvétve.
Olyan telefont keresek amit azért nem csak a 2 éves hűségidőig tudok használni hanem egy 3 évig (tovább azért nem kell, tudom hogy nem örök életűek ezek) Persze vigyáz rá az ember tokban stb.
Köszönöm
Én se vennék Samsungot többet.
Volt két anno csúcskategóriás Samsung telefonom, az elsővel elég sokáig jól megvoltam, a másodikat viszont félév után a pokolba kívántam + már kb. 3-4 hónaposan javításra kellett küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!