Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Adnátok tanácsot? 21/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Adnátok tanácsot? 21/L

Figyelt kérdés
Feminista szervezet tagja vagyok és gender tanulmányokat tanulok. A férfiak azt hiszik először, hogy viccelek de miután rájönnek, hogy nem viccelek lelépnek. Mit csináljak, hogy emiatt ne hagyjanak el?
2018. jan. 5. 18:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
kedves kerdezo. olyan ferfit kell valasztani aki azt sem tudja mi ez . Javaslom ne fo sulis , egyetemista fiuk kozott boklasz ha nem lejebb es akkor nem fognak elrohanni. Mert amirol nem tudod mi az nem.faj.
2018. jan. 5. 20:41
 22/29 anonim ***** válasza:
60%

A third wave feminism egy nettó baromság. Az azt megelőző mozgalmak rendben vannak.

A gender viszont egy áltudományos hülyeség. Te pedig egy troll vagy.

2018. jan. 5. 20:43
 23/29 anonim ***** válasza:
85%

Nőként írom, az a baj a feministákkal, ami a vegánokkal. Előbb tudod róluk ezt a tényt, mint a nevüket és bármennyire és békések és barátságosak, mindig érződik egy kicsit rajtuk, hogy valójában elítélik, amit csinálsz és egy kalap szarnak tartanak téged és a nézeteidet is. Ezért is emelik ki mindig, hogy ők milyen fäsza nézeteket vallanak...

Maradjon az mellettük, aki hasonlóan agymosott, normális embernek ez nem pálya

2018. jan. 5. 20:49
 24/29 anonim ***** válasza:

#9 te azt honnan tudod, ki a férfi, ki a női válaszoló?

És ha a nem másodlagos, akkor mi ez az antiférfi kiszólás?

2018. jan. 5. 20:59
 25/29 Lifeishard ***** válasza:

Szerintem troll kérdés.

Ha mégsem, úgy ld. #15-ös és #23-as hozzászólást.

2018. jan. 5. 21:29
 26/29 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem férfi vagyok, hanem én is 21l. Én feministának tartom magam, de az egyetemen nem gender tanulmányokat tanulok. Bármilyen közegben benyögöm ezt, nevetség tárgya leszek. Én már feladtam, hogy olyan férfit találjak, aki egyetértene velem ilyen téren is. Persze vannak férfiak, akik feministának vallják magukat, de azért általában ki szokott derülni, hogy a legritkább esetben egyeznek a nézeteink.
2018. jan. 5. 21:57
 27/29 anonim ***** válasza:
Ha gender tanulmanyokaz folytatsz es feminsita szervezet tagja vagy, akkor myilvan tisztaban vagy a nemek es a kulonbozo szinteken (lelki es anyagi) mozgo emberekkel. Nyilvan igy mar kialakult egy identitasod es egy vonzalmad. Eztan tisztazd le magadban ha eddig nem sikerult hogy MILYEN pasira van szulseged. Es olyat keress. Ezekszerint nagyon szarul valasztasz ha azonnal elmenekulnek. Bar szamomra erthetetlen hogy egy olyan lany akinek ilyen szilard elkepzelesei (feltetelezem) vannak, csak ugy barkivel lealljon ismerkedni anelkul hogy ne lennenek fenntartasai elkepzelesei es igenyei antarsat illetoen.
2018. jan. 6. 05:22
 28/29 anonim ***** válasza:

Légy progresszív, kérdező, válassz egy műtéten átesett, egykor női testbe született férfit (aki leszbikus volt). Ő biztos megértene téged. Nácizni is kimehetnétek együtt tüntetéseken.

Mivel a nőknek ugyanolyan jogaik vannak 100 éve, mint a férfiaknak, a fehérellenes marxista-zs*dó "nők" által vezetett feminizmus n em másról szól, mint többletjogok követeléséről, a fehér családmodell szétveréséről.

2018. jan. 6. 05:52
 29/29 anonim ***** válasza:
Én nőként is kerülném az ilyen lányt, nemhogy férfiként.
2018. jan. 7. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!