Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 év feletti férfiak tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év feletti férfiak tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Fél éve randizgatok egy sráccal az elején még aktívan csetelgettünk taliztunk. Viszont úgy két hónapja észrevettem, hogy távolodik tőlem van, hogy egy hétig sem ír aztán megint. Mintha probálna menekülni néha...De nem igen jön össze neki. Találkozásoknál pedig mintha az eszét vesztené olyan mintha két személyiség lenne van az alfahím, a másik pedig a szeretetre éhes. Engem zavar ez a távolodás mert mindig visszatér akkor pedig a fellegekbe vagyunk ő is mert látom rajt. Hiába is próbálja nagy erőkkel leplezni. Kicsit bonyolult a kapcsolatunk kívülálló okok miatt... De a kérdésem az lenne szerintetek mért csinálja ezt az utobbi időkben? Mi lehet az ok, hogy szinte menekülni próbál és valamitől még sem tud. Többször mondtam neki egy szavába kerül és soha nem keresem kértem, hogy mondja ki de Sosem tette. Teljesen tanácstalan vagyok. 28 N ő 34 F

2016. jún. 13. 23:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már önmagában fura, hogy "fél éve randizgattok". Bár én nő vagyok, de a párom hasonló korú, és fél év alatt már igencsak szorossá vált a kapcsolatunk, az már bőven nem randizgatás volt.

A tietek amolyan se veled, se nélküled kapcsolatnak tűnik, és az ilyesmiből nem szokott sok jó kisülni.

2016. jún. 13. 23:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Amúgy miért kor specifikus a kérdés? Ez bármelyik korosztállyal előfordulhat. Valószínűleg arról lehet szó, hogy idegesíted, de egyedül sem akar maradni. 36F
2016. jún. 13. 23:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor pontosítanák a randizgatás dolgon az egyéb tényezők miatt szexkapcsolatnak indult... Vagyis szerető viszonynak. Az eleje felé kb a közepéig ez a dolog működött is viszont Nála a fentebb történő változás állt be.
2016. jún. 13. 23:58
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Le szeretné zárni veled a kapcsolatát, de még nincs ereje hozzá.
2016. jún. 14. 00:09
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom mert amikor találkozunk úgy érzem és látom mintha belémszeretett volna... Persze aztán észbe kap és változtat. Ő nem az az érzelmeit kimutató férfi..
2016. jún. 14. 00:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Belementél egy szeretői kapcsolatba. Még ha esetleg beléd is szeretett volna, ez akkor is egy szeretői kapcsolat. Ne áltasd magad, hogy több lesz belőle.

Tudod, egyetlen olyan esetet láttam életemben, amikor egy férfi a szeretőért kilépett az előző kapcsolatából: kb. egy héttel azután, hogy összejöttek. Aki fél éve nem teszi meg, az nem is fogja.

2016. jún. 14. 00:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nyilván hülye lenne lemondani az ingyenpunciról... a prostik pénzbe kerülnek...
2016. jún. 14. 00:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Sztem neki szimplán tök mindegy hogy vagy, vagy nem vagy. Szóval ha kedve van meg ráér akkor ír meg legyen tali és lazulás, de ha meg jobb dolga is van akkor sz@rik rád, Te úgyse mész sehova. Érzelmei tuti nincsenek irányodban, bocsi hogy ezt írom. Az se érdekelné ha eltűnnél az életéből, de az sem zavarja ha éppen ott vagy. Ez ennyi. Felesége van? Mert akkor tök egyszerű, nem akar elválni csak kell neki egy kis változatosság meg a szex, ezt Te meg is adod időnként, ennyi bővel elég neki.
2016. jún. 14. 01:59
 9/12 A kérdező kommentje:
Ő szingli.
2016. jún. 14. 06:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Maximalisan egyet ertek a #8al. Aki engem "behalozott" uez volt.Aztan szepen kiderultek a csajok sorban.Ertsd:eltunesekkor masokkal van es amikor veled van akkor rad koncentral.Amikor meg nem akkor masert rajong ennyire.

Ezzel szemben a jelenlegi parom 30+ mindig jott,keresett es fel evvel kesobb mar az osszekoltozest terveztuk.

2016. jún. 14. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!