Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év feletti férfiak tudnátok tanácsot adni?
Nekem már önmagában fura, hogy "fél éve randizgattok". Bár én nő vagyok, de a párom hasonló korú, és fél év alatt már igencsak szorossá vált a kapcsolatunk, az már bőven nem randizgatás volt.
A tietek amolyan se veled, se nélküled kapcsolatnak tűnik, és az ilyesmiből nem szokott sok jó kisülni.
Belementél egy szeretői kapcsolatba. Még ha esetleg beléd is szeretett volna, ez akkor is egy szeretői kapcsolat. Ne áltasd magad, hogy több lesz belőle.
Tudod, egyetlen olyan esetet láttam életemben, amikor egy férfi a szeretőért kilépett az előző kapcsolatából: kb. egy héttel azután, hogy összejöttek. Aki fél éve nem teszi meg, az nem is fogja.
Maximalisan egyet ertek a #8al. Aki engem "behalozott" uez volt.Aztan szepen kiderultek a csajok sorban.Ertsd:eltunesekkor masokkal van es amikor veled van akkor rad koncentral.Amikor meg nem akkor masert rajong ennyire.
Ezzel szemben a jelenlegi parom 30+ mindig jott,keresett es fel evvel kesobb mar az osszekoltozest terveztuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!