Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okos, és művelt férfiak nők! Adnátok tanácsot egy butácska 18 éves tipikus cicababás lánynak, hogy hogyan tudna okosabb, és műveltebb lenni, hogy a férfiak ne csak buta szép nőt lássák benne?
Milyen könyveket olvassak, hogy fejleszthetném és edzhetném az eszemet, hogy ne legyek ilyen lassú felfogású, stb. ?
A féifaknak mindig tetszem külsőre, de aztán felidegesítem őket azzal hogy butácska és lassú felfogású vagyok, szóval szeretnék változtatni :(
Még nem késő, hogy művelődj, de eddig miért nem tetted? És most is csak azért tennéd, hogy legyen egy pasid...
Magadért tedd!
Nem érdekel, nem az a lényeg.
Tényleg butácska vagyok, bevallom őszintén és változtatnom kell, mert nem egy kefehajú divatbolond pávagyereket akarok magam mellé hanem egy férfit.
Ha esetleg egy nőtől is elfogadsz tanácsot...
1. Legyél talpraesett és házias
Kezd azzal, hogy klasszikus női feladatok nem fognak ki rajtad: mosás, főzés, vasalás, varrás. Sokat nősz egy pasi szemében, ha a kedvenc pólóját megmented a kidobástól. :)
2. Legyél önálló
Ne érdekeljen, ki mit gondol rólad. Ez a legelső lépés. de az sem hátrány, ha egy kis hivatalos ügyintézés nem fog ki rajtad, vagy ki tudsz igazodni a villanyszámlán, esetleg ki tudod cserélni a boltban a hibás terméket. Apróságok, nem bonyolult gyakorolni, és sajnos a férfiak többsége képtelen megoldani, mert megszokták, hogy valaki elintézi helyettük.
Felfedezni egy téves számlázást, reklamálni a szolgáltatónál, és visszaszerezni 1200 forintot: számukra az önálló, erős nő mintapéldánya képes csak erre. :)
3. Ne könyvet olvass, hanem újságot. Tájékozottságot ad, fejleszti a szókincsed, tisztában leszel a világ dolgaival, bele tudsz szólni a politikával, gazdasággal, netán sporttal kapcsolatos társalgásba. Ez sokkal gyakoribb téma a mindennapokban, mint a jambikus verslábak.
A könyv legyen jóbarát, és élvezet. Ettől még lenyűgözheted vele a pasit, hogy amíg ő meccset néz, te nem hisztizel, hogy lemaradsz a Szulejmánról, hanem a mellkasára simulva olvasol.
4. Tanuld meg tudatosan használni és kihasználni, ha csak a szép naivát látják benned. Néha rettentő hatásos tud lenni, engem még egyszer nem büntettek meg a vonaton, hogy nem vettem jegyet. :)
Jajj, hát máskor sincs ilyenkor nyitva a jegypénztár, most is csak véletlen utazok vonattal, ejnye, hogy ezt nem tudtam... Hol van ez kiíííírvaaaa? :)
5. A műveltség nem csak annyiból áll, hogy könyvet is olvasol.
Hívd el a pasit múzeumba, nézzetek meg egy kiállítást együtt, menjetek koncertre, színházba. A moziban is minden évben van ezer film, ami művészi értékek képvisel (sokszor mást sem), és illik ismerni, megnézni. (Nem a Szürke 50 árnyalatára gondolok...) Vannak klasszikus filmek, zenék, fényképek és festmények, amit illik ismerni.
6. Legyen saját véleményed.
Még akkor is, ha ez nem egyezik a másikéval, sőt tudd és merd is megvédeni az álláspontod. Mindegy, hogy az egészséges táplálkozásról, vagy egy filmről van szó, ha valamiben nem értesz egyet mással, nyugodtan mondd el.
7. És ez a legfontosabb! Tudj kommunikálni! Beszélni, írni, vitatkozni. A legtöbb ember az alapján ítél meg, amit és ahogy mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!