Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Írna valaki hasznos, a gyakorl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írna valaki hasznos, a gyakorlatban is használható tanácsot, hogy hogy hívjam fel magamra a férfiak figyelmét, hogy érdeklődjön irántam valaki?

Figyelt kérdés

Amit nem szeretnék kapni:

- szidalmazást: "egy nőnek csak válogatni kell", "nem csak a legjobbakat kéne észrevenni", "nem csak várni kéne a sült galambot", "tessék, egyenjogúságot akartatok, csináld te" és társai

- elcsépelt, amúgy is használhatatlan kliséket: "menj könyvtárba", "ülj le egy parkba olvasni" és hasonlók

- alapvető dolgokat, mintha hülye lennék, lásd "menj emberek közé"

- privát ismerkedős üzeneteket - a kérdésemre szeretnék választ kapni, ha netes ismerkedésre vágyom, megtalálom magam is az erre hivatott oldalakat

Tudna valaki ténylegesen használható tanácsokat adni a témában?

2016. júl. 3. 13:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem ismerünk személyesen, így nem tudunk.
2016. júl. 3. 13:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Személyesen kéne téged ismerni és latni h hogyan viselkedsz ferfiak tarsasagaban (v csak ugy tarsasagban) és megbeszelni h hol "hibazol", vagy mit kellene csinalnod v csinalnod maskepp.
2016. júl. 3. 13:13
 3/12 anonim ***** válasza:
kevesebb ruha videlése.. főleg nyáron.
2016. júl. 3. 13:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Legyél nyitott, barátságos,mosolygos,és ha valaki tetszik akkor egy kis fört is jöhet
2016. júl. 3. 13:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Amig nem irod korul poontosan milyen pasit akarsz bevonzani addig nem lehet ra rendesen valaszolni.
2016. júl. 3. 13:29
 6/12 anonim ***** válasza:

na, ülj le szépen a seggedre, és írd össze, h te milyen pasikkal beszélgetnél szívesen, majd próbáld meg azokat csinálni, amik neked szimpatikus dolgok, de alapból próbálj meg barátságosnak tűnni, legyen labrador, vagy golden retriver fejed, és akkor nyerő leszel. :D

(akinek itt kell megkérdeznie ezt, azon úgy érzem, h a jóisten se tud segíteni)

2016. júl. 3. 15:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Minden hasznos válaszra előre megírtad, hogy nem kérsz belőle. Így mégis mit vársz?
2016. júl. 3. 15:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudok rólad, azon kívül,hogy a kérdésedben eleve elutasítasz néhány válasz lehetőséget. Azt se tudom,hogy nézel ki, milyen a személyiséged, milyen férfiak érdeklődését akarod felkelteni. Majd ha lesz több info,akkor megerőltetem az agyam, addig nem.
2016. júl. 3. 16:37
 9/12 anonim ***** válasza:

"hogy hívjam fel magamra a férfiak figyelmét, hogy érdeklődjön irántam valaki"

ha te nem érdeklődsz senki iránt, akkor irántad miért érdeklődjön bárki is?

2016. júl. 3. 19:26
 10/12 A kérdező kommentje:

Általánosságban kérdeztem, nem feltétlen magamra vonatkoztatva. Feltételezem, hogy akiknek van kapcsolata, akik iránt érdeklődnek, azok tudnak is valamit. A válaszokat pedig, amiket nem szeretnék többet olvasni egyrészt azért emeltem ki, mert ha ezerszer nem kaptam meg, akkor egyszer sem, másrészt egészen haszontalanok vagy túl evidensek - annyira hülye azért nem vagyok.

"ha te nem érdeklődsz senki iránt, akkor irántad miért érdeklődjön bárki is?"

Ezt hol olvastad?

2016. júl. 3. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!