Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Írna valaki hasznos, a gyakorl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írna valaki hasznos, a gyakorlatban is használható tanácsot, hogy hogy hívjam fel magamra a férfiak figyelmét, hogy érdeklődjön irántam valaki?

Figyelt kérdés

Amit nem szeretnék kapni:

- szidalmazást: "egy nőnek csak válogatni kell", "nem csak a legjobbakat kéne észrevenni", "nem csak várni kéne a sült galambot", "tessék, egyenjogúságot akartatok, csináld te" és társai

- elcsépelt, amúgy is használhatatlan kliséket: "menj könyvtárba", "ülj le egy parkba olvasni" és hasonlók

- alapvető dolgokat, mintha hülye lennék, lásd "menj emberek közé"

- privát ismerkedős üzeneteket - a kérdésemre szeretnék választ kapni, ha netes ismerkedésre vágyom, megtalálom magam is az erre hivatott oldalakat

Tudna valaki ténylegesen használható tanácsokat adni a témában?

2016. júl. 3. 13:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Más lányokkal is csak úgy ismerkedtek meg,hogy valahol leszólították őket, gondolom én. Pl. parkban, utcán, boltban, mit tudom én. Nem tudom milyen tanácsot lehetne adni ez ügyben.
2016. júl. 3. 21:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

- Mosolyogj! Mindenkire, ne csak a férfiakra! Abból látját, hogy egy kedves ember vagy.

- Legyél ápolt, csinos, minden nap. Nem kell miniszoknya meg vastag smink, de hordj nőies ruhákat ha teheted.

- Legyél segítőkész. Ajánld fel a segítségedet, ahol teheted. Ha például segíteni kell berendezni egy termet rendezvényhez, vagy összejövetel után elpakolni, elmosogatni, akkor jelentkezz önként. Az ilyen segítőkész emberek általában mindenkinek szimpatikusak, ráadásul ezek jó lehetőségek beszélgetni másokkal akik szintén ott vannak, és biztos, hogy emlékezni fognak rád.

- Ha van lehetőséged olyan programokra menni, ahol megismerhetsz új embereket, vagy jobban megismerhetsz olyanokat akikkel csak köszönő viszonyban vagytok, ragadd meg a lehetőséget. Minél szélesebb körben ismersz fiúkat akikkel beszélő viszonyban vagy, annál valószinűbb, hogy megtetszel valakinek.

- Ha van lehetőséged pár szót váltani egy sráccal, tedd meg. Például ha épp ebédszünet van, és egy szobában iszogatjátok a kávétokat, és épp feléd pillant, mosolyogj rá, és mondj valamit! Olyasmi is jó, mintha magadban beszélnél. Például, hogy "Remélem nem fog esni, olyan borús az idő!" Akivel egyszer váltottál pár szót, azzal könnyebb lesz beszélgetni később.

- Ne legyél otthonülő. Nem arra gondolok, hogy ismerkedni járj el. Csak mozdulj ki, akár egyedül is, akárhová. Ez azért kell, hogy ha megkérdezik, mit csináltál a hétvégén, ne az legyen, hogy "Otthon olvastam" vagy valami sablonos. Az "Elmentem a füvészkertbe, megnézni a kaktuszházat" vagy "Végigbuszoztam a 2-es busz végállomásáig, mert mindig azzal járok, de még sosem voltam a végállomáson" sokkal érdekesebben hangzik, még akkor is, ha a srácot nem érdeklik a növények, és utál buszozni.

- Ne felejtsd el, hogy az ismerősök ismerőseinek is megtetszhetsz, ezért tényleg legyél kedves mindenkivel, és beszélgess mindenkivel akivel teheted. Lehet, hogy meglát valaki titeket ahogy beszélgettek, és utána kérdez rólad az ismerősétől, vagy odamegy hozzátok.

2016. júl. 4. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!