Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Udvarlás gyakorlatban?

Figyelt kérdés
Engem főleg lányok hozzászólása érdekelne,hogy milyen udvarlást várnának el a férfitől,mind beszélgetés során mind azon a téren hogy hova vigye őket?vagy hasonló dolgokkal kapcsolatban minden ami kapcsolódik hozzá?

2015. júl. 26. 11:02
 1/6 A kérdező kommentje:
Lányok! Hogyan bókoljanak nektek?
2015. júl. 26. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Nincs két egyforma nő, ugyanaz a stratégia nem biztos, h beválna minden nőnél.

Nekem ne írj, pasi vagyok. :D

2015. júl. 26. 11:49
 3/6 Komlós Henrietta válasza:

Nem mindig jó, ha "beleesel" egy lányba és az egész életedet odaadnád érte, mert lehet, hogy csalódás ér. Sok barátságos lány van, de kevesen szeretik, ha egy fiú csorgatja a nyálát utánuk.

Ettől függetlenül légy mindenkivel kedves és lássák azt rajtad, hogy kiegyensúlyozott vagy! Ügyelj az ápoltságra és a jólöltözöttségre (persze nem kell divat b*zinak lenni, de számít a jó megjelenés)

Végül úgyis találsz párt magadnak, csak légy nyitott a világra. Jobb tanácsom nincs :)

2015. júl. 26. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Miután a csajok nem nagyon tülekednek a válasszal, megpróbálok én pár szóban tanácsot adni.

Először is, nincsenek bevált bókok. Itt nem lehet másolni, nem lehet puskázni, mindenki egyéni kérdéssort kapott, abból kell vizsgáznia.

Ami általánosságban elmondható, hogy tartsd be a fokozatosság elvét. Az apró, triviális bókok felől haladj lassan a személyre szabott bókok felé. A lényeg az, hogy mindig éreztesd, hogy szerinted a csaj mennyire más, mint a többi!

2015. júl. 27. 13:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Udvarolni felesleges, értelmetlen dolog. Ha külsőre tetszel a lánynak, anélkül is bármit elérhetsz nála. Ha nem, akkor meg lehetsz egy grállovag, akkor se mész semmire.
2015. szept. 25. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Csak légy természetes. Engem nem az érdekel, hogy hogyan tudod megjátszani magad egy randi során, hanem hogy mit várhatok tőled (mármint emberileg) egy hónap, egy év, vagy tíz év múlva, vagy akár egy élet alatt. Ne akarj mindenáron megszerezni, nem vagyok a prédád. Ha szeretsz, azt úgy fejezd ki, ahogy a szíved diktálja, és ne úgy, ahogy azt hiszed, hogy elvárom tőled. Legyél nyitott, őszinte, határozott, és ne nekem, hanem magadnak akarj megfelelni. Nagyjából ennyi.

L/21

2015. szept. 25. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!