Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek szép gesztus, ha annak a lánynak aki tetszik csinálok 1 videót amiben gitáron játszom gary moore - the loner cimű dalát?
Figyelt kérdés
A lány vamivel komolyabb a mai tiniktől, 19éves, én 23. Aki nem ismeri a dalt youtubon rákereshet. Szerintetek értekeli a lány ha egy fiú ilyet tesz érte? Jól megvagyunk a lánnyal, párszor bókoltam már neki és jól vette a lapot, és ezzel a videóval szeretném azt sugallni mennyi tetszik mert szerintem ez egy gyönyötű dal :)2015. júl. 4. 21:24
2/7 A kérdező kommentje:
Elég jól :) Félek kicsit ha netán nem értékeli és beégek
2015. júl. 4. 21:35
4/7 anonim válasza:
Szerintem ha jót akarsz magadnak akkor ha már tökig gázoltok a rózsaszín patkányokban. Amúgy el fogod ijeszteni. Olyat csinálhatsz viszont, hogy megcsinálod a videót azzal a címmel, hogy gary moore - the loner cover. De nem neki címezve. Azért csináld meg mert ezt szereted csinálni a csaj meg érezze, hogy részese lehet a világodnak. Ha neki címzed, akkor azt fogod kommunikálni, hogy én most hű de nagyon nagyon meg akarlak kapni és nézd még videót is csináltam neked most szeretsz ugye ugye lécccike.
5/7 anonim válasza:
Tipikus dolgok, amiktől a komolyabb (olvasott, értelmes, intelligens) nők kifutnak a világból: szerenád, vers, felolvasás, látványos szerelmi vallomás.
A szerenádba beletartozik a felveszem milyen jól éneklek, gitározok, dobolok, fenetudjamitcsinálok is.
Tudom, sok férfi azt hiszi, hogy ez mennyire romantikus, de közben meg marhára nem az, csak nyálas és szánalmas.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Beláttam, h hülyeség lenne. Úgylátszik ezért nincs nagy sikerem a csajoknál, mert azt hiszem ez menő és ahogy látom nem az. Köszi h felnyitottátok a szemem :)
2015. júl. 4. 22:01
7/7 anonim válasza:
Hidd el menő. De nem az első randin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!