Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei, ha tetszik egy lány a pasinak? (lent)
Sziasztok!
Lányok, fiúk válaszára/véleményére is kíváncsi vagyok, vagy tapasztalatokra is. Szóval bárki írhat!:)
Szerintetek egy pasi hogyan fejezi ki, ha bejön neki egy lány? Milyen jeleket "küld"? Miből lehet észrevenni/rájönni, hogy ha tetszik neki a csaj?
Például milyen a tekintete, mosoly, gesztusok, stb..stb.
Légyszi csak értelmes kommenteket írjatok! Előre is köszönöm a normális válaszokat!
keresi a csaj társaságát.
ez legalább egyértelmű jel.
Köszi az eddigi normális válaszokat!
4-es, igazad van abban, hogy az a legtisztább, ha megkérdezzük, de sajnos én most olyan helyzetben vagyok, hogy nincs lehetőségem megkérdezni ilyesmit. (Az most nem lényeg, hogy miért.) Ezért érdekelnek a "külső jelek", testbeszéd, gesztusok, stb. Amiket írtam.:)
4es vagyok!
Megfigyeltem még azt, hogy ha egy légtérben vagytok, és esetleg te a barátnőiddel beszélsz, ő pedig a haverjaival (tegyük fel suliban vagytok) és feléd fordítja a testét, de direkt rád nem néz, az is jelenti, hogy érdeklődik irántad... Ha jól emlékszem ezt egyszer a pszichológiatanárommal beszéltem... Ha a fiú tipikusan büszke típis, akkor valószínűleg úgy fog tenni, mintha nem érdekelnéd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!