Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti mennyi idő után/han...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mennyi idő után/hanyadik randin fekszetek le az udvarlótokkal?

Figyelt kérdés

2015. júl. 15. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
én mostani párommal 2 hónap után. :D
2015. júl. 15. 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Nem kotnem időponthoz. Amikor ugy érzem,es olyan a kapcsolatunk :)
2015. júl. 15. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:
14%
az első ! aztán sírnak hogy jaj minden ffi csak a sexre hajt meg nem tudom miért nem keres?! :(
2015. júl. 15. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:
8%
Arról a lányokról tudok nyilatkozni akikkel én találkoztam netről. Nos ott mindegyikkel első találkozáson volt valami kontakt. Mindegyik lány odadta eddig magát első randin,legalább egy petting erejéig, de általában behatolásig jutottunk. (badoo,lovehu)
2015. júl. 15. 21:01
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Az első randin feküdtem le az exemmel is, meg a párommal is. Az exet 2 hónapja ismertem egyébként, a páromat meg 4 éve.
2015. júl. 15. 21:04
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Amelyiken úgy érzem, hogy már akarom, attól függ, milyen hamar kerülünk a másikkal egy hullámhosszra.
2015. júl. 15. 21:08
 7/10 anonim ***** válasza:
97%
Nekem minden tervezgetés nélkül minden komolyabb kapcsolatomban úgy alakult, egy hónap, heti 2-3 találkozás mellett. Sosem panaszkodott egyik sem, hogy túl sok, max éreztette, hogy már szeretné.:)
2015. júl. 15. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Amíg csak randizunk, kizárt. Csak ha már egy pár vagyunk és akkor sem egyből. De eddig az összes barátommal több hónap/év ismeretség, barátság után jöttünk össze, szóval már ismertem őket.
2015. júl. 15. 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:
60%

A jelenlegi parommal ket eV Utan fekudtunk Le egymassal. Azota is egyutt vagyunk.

18/L

2015. júl. 15. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

én két végletet mondanék

volt akihez egy randi se kellett csak találkoztunk valahol beszélgettünk és pár óra múlva már az ágyában voltam

volt olyan lány is akivel fél évig randizgattunk mire megtörtént

és mindkettőből évekig tartó párkapcsolat lett

2015. júl. 15. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!