Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő után fekszetek le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után fekszetek le egymással?

Figyelt kérdés
Mennyi időt kell várni a szexel, hogy a fiú szemébe ne tűnjek könnyen kaphatónak, de azért az ő agyát se húzzam. (Eddig egy pasival voltam, akivel a szüzességem elveszítettem, az természetesen több idő volt.) Van erre valami meghatározható idő, hogy hány randi után történik meg a dolog vagy ilyesmi? L/23
2013. júl. 9. 15:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nincs bevett szabály, ahogy érzed
2013. júl. 9. 15:38
 2/12 anonim ***** válasza:

Mi majd' 1 évet vártunk. De én akkor lettem 16.

23 évesen szerintem már amikor akarjátok, ennyi.

2013. júl. 9. 15:39
 3/12 anonim ***** válasza:

Hát, aki nem szűz, annak az egyik alap szükségtlete ez.

Nekem max 1 hónap lenne, de még soha nem kellett kivárni.

2013. júl. 9. 15:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Eddig még csak pár randink volt, de már is kívánjuk egymást, de nem szeretnék a szemében könnyen kapható nőcskének tűnni.
2013. júl. 9. 15:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Sztem nem fogsz:))
2013. júl. 9. 15:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor már simán mehet.
2013. júl. 9. 15:45
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2013. júl. 9. 15:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Hááát úgy 16-20 óra után esélyes, mert nem szeretek 24 órázni...
2013. júl. 9. 15:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem várj még kicsit. Én is eddig csak azzal voltam együtt, aki a szüzességemet is elvette, vele 1 évet vártunk, igaz akkor még csak 15 éves voltam. Mivel mióta szakítottunk nem volt senkim, ezen már én is gondolkodtam, hogy ha megismernék valakit, aki érdekel akkor mennyi idő után feküdnék le vele, de én bármennyire is kívánnám biztos, hogy várnék legalább 1 hónapot. Ha komolyan érdekled, akkor azt az egy hónapot kibírja ő is. Persze attól is függ a dolog, hogy mióta ismeritek egymást, mert ha régóta ismerősök, barátok vagytok csak most jöttetek rá, hogy mégis bejöttök egymásnak, akkor nem kell feltétlenül 1 hónapot várni, de ha vadidegenként ismerted meg és még csak így volt pár randitok akkor akár többet is várnék 1 hónapnál.
2013. júl. 9. 15:56
 10/12 anonim válasza:
Az ötödik randi után, de sztem beszéljétek meg...
2013. júl. 9. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!