Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem is járunk egymással de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is járunk egymással de aggódom érte. Ez hülyeség?

Figyelt kérdés

Nem járunk még, de egész nap rá gondolok. Hogy vajon mit csinál, kivel van stb. Múltkor mondta hogy mennyire átázott a ruhája az eső miatt és az jutott eszembe hogy "Nehogy megfázzon" és teljesen aggódom miatta hogy nehogy beteg legyen....Vagy hogy nem piheni ki magát akkor is mondom neki hogy "De igenis hogy pihenjél és aludd ki magad mert ez így nem lesz jó". Hülye vagyok nagyon? :D

Lány vagyok persze

2013. máj. 12. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Nőből vagy, ez azért van, meg egy picit már többet jelent számodra mint haver:DD
2013. máj. 12. 12:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez nem hülyeség.Én a legjobb(fiú)barátomért is szoktam aggodni,na meg azert is ,akibe szerelmes vagyok:)

Tényleg te szerelmes vagy bele?

2013. máj. 12. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:
csak chates kapcsolat vagy osztálytársad,barátod?
2013. máj. 12. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!