Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért van külön felső oktatottaknak weboldal az egymással való randizásra?
Van ilyen weboldal?
Amúgy egyetértek azzal, hogy manapság az, hogy valaki "diplomás" nem sokat jelent. Tömegoktatás van, teljesen átlagos, sőt az alatti szellemi képességű emberek is kapnak diplomát (mondom ezt úgy, hogy 2 betűvel lesz nem sokára hosszabb a nevem)...
Persze, van ilyen oldal.
Csak ott nem tudsz semmit csinálni, csak ha fizetsz :) Még azt sem tudod elolvasni, mit írnak. Ez igazából csak pénzhajhászás, gyakorlatilag nincs mögötte bizonyíték, hogy mekkora siker lenne az oldal (csak reklám, de az nem a tényeken alapul). Előbb tegyen le az oldal az asztalra, aztán menjen rá a pénzre, hamár hiénák, addig meg bizonyítson :)
1es,honnan veszed?Talán ismersz olyan párt,akik kipróbálták?
Én a szakmunkást se fejeztem be.Mégis akár itt is,simán többet tudok a dolgokról,nem csak szex terén,mint az érettségisek,vagy diplomások ,akikkel itt már vitatkoztam...
Szerintem számít az,hogy legyen külső vonzalom,belső összhang és nem nagy intelligenciakülönbség.De azt nem jelöli a papír,amit megszereztek.
emberek, nem minden a papír
testvérem járt szülői unszolásra büfé szakra, csoporttársai nagy része még alap dolgokkal sem volt tisztában, és sajnos ezek diplomát is kaptak, mert itt nálunk a fejpénz a fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!