Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért van külön felső oktatottaknak weboldal az egymással való randizásra?
Épp ezt mondom, kérdező: nem biztos, hogy többnek érezték magukat, lehet, hogy csak te tartottad magad kevesebbre, és ezért érezted így.
25/N
Nem,nem a kivételekről van szó.
41es,nem érzem,hanem konkrétan 5en a szemembe mondták,a többi csak éreztetni akarja utalgatásokkal,hogy ő már pedig értékesebb.
Én magam átlagosnak semmiképp sem tartom,de nem ezek miatt,a dolgok miatt.Egyebek okán.
De nem kevesebbnek másoknál,vagy akárkinél,csak másmilyennek.
Csak azt mondja, hogy magad alapján ne általánosíts, mert te a kivétel vagy és nem a szabály.
Fentebb leírtam, hogy én is kaptam már ilyet, nem kell vele törődni, megmutatod, hogy te jobb vagy, és nála jobbat érdemelsz, ennyi.
Az meg, hogy van külön társkereső diplomásoknak... na bumm. Szexpartnerkereső is van. Akkor most kezdjek el sírni, hogy most tényleg erre van igény és az értelmes, nehezebben kapható lányokra nincs? Dehogy. (Nem tökéletes a párhuzam, csak egy erős elmegy.)
25/N
Hallottam én is a diplomás társkeresőről (sőt azt hallottátok, hogy állítólag nagy kamu az egész?).
Kíváncsi voltam, milyen lehet, de azért nem annyira, hogy felregeljek, szóval nem tudok nyilatkozni. Szerintem nem kell túlmisztifikálni, hogy van ilyen. Van már mindenféle társkereső. Van társkereső katolikusoknak, mindenféle kereszténynek, rockereknek stb. Akkor miért ne legyen diplomásoknak is? Jobban el tudják adni az egészet, ha leszűkítik egy bizonyos csoportra.
És igen, szerintem számít a végzettség általában. Én fontosnak tartom, hogy hasonló végzettségű párom legyen. Viszont ennél jóval fontosabbnak tartom, hogy az értékrendünk megegyezzen. Tehát pl. ha megismerkednék egy férfival, aki eszes, intelligens, művelt, rendkívül szimpatikus, minden tekintetben megfelel, aztán kiderülne, hogy nincs diplomája, emiatt nem szakítanék vele. Persze meglepődnék rajta, de nem dimenzionálnám túl. Ugyanakkor az is igaz, hogy nem elsősorban a szakmunkások körében keresem a párom -- ami nem azt jelenti, hogy lenézem őket, csak egyszerűen ilyen az ember, hogy persze, hogy a hozzá hasonló közegben keresgél, szerintem nincs ebben semmi.
28/N
"Eddig mind többnek érezte magát,és éreztette velem,és hozzám hasonló emberekkel,hogy hogyan is gondolja..."
Rengeteg diplomás ismerősömnek volt szakmunkás végzettségű párja. Két esettől eltekintve nem végződtek jól ezen kapcsolatok.
Volt olyan csoporttársam, akit szeretett kedvese terrorizált semmibe vett. Ez csak erősödött miután a hölgy lediplomázott és vezetői pozícióba került az úriember munkahelyén. A kapcsolatuk botrányosan ért véget. Hölgy ismerősöm visszamert szólni neki, ezt a sértést veréssel honorálta!
Kicsit személyesebb történetet is szeretnék megosztani a nagyérdeművel. Diplomám megszerzése után nehezen tudtam elhelyezkedni a szakmámban, kénytelen voltam más lehetőséget keresni.
Önéletrajzomban csak a 8 általánost jelöltem meg, ez elégnek is bizonyult felvettek árufeltöltőnek egy multihoz. Közvetlen főnökömnek gimnáziuma volt, amire nagyon büszke volt, éreztette is velünk, mi senkik vagyunk hozzá képest.
Mindenki kedvelt, megosztotta velem az életét, vágyait...
Nem éreztem úgy, hogy le kell tagadnom előttük bármit, ez tévedésnek bizonyult. Egy ember kivételével mindenki kiutált, vele még most heti szinten találkozok.
Természetesen rohantak a NAGYVEZÉRHEZ, aki közölte velem diplomás bunkókra nincs szüksége!
Következő állomás favágó brigád, remek társaság, imádtam velük dolgozni. Minden szép és jó volt, amíg egy másik csapatba nem tettek át vezetőnek. Nos hiába a hatalmas vezetői pótlék +4000 Ft/hó , mindenki úgy nézett rám mint egy földönkívülire. Hátam mögött az új becenevem a diplomás paraszt lett!
Érthető okok miatt dobbantottam, beálltam benzinkutasnak. A nyolcfős csapat egy tagja kivételével elfogadtak, sőt...
A nagyfőnök aki 8 általánost végzett, de az emberek ugráltatását tökélyre fejlesztette nos neki én voltam a kedvenc rabszolgája. Nem baj persze, ez csak tovább erősítette a csapatszelemet. Hatalmas versengés indult, mindenki velem akart egy műszakba kerülni. Nincs több seprés, fűvágás, takarítás, esti zárás, extra feladat, stb
Csoda ezek után mikor kaptam állást, ami a végzettségemhez "méltó?" mindenki könyörgött ne menjek el
Jelenleg egy gyárban dolgozok 12 beosztottal, előttem a példa milyen vezető ne legyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!