Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » MIért van külön felső oktatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIért van külön felső oktatottaknak weboldal az egymással való randizásra?

Figyelt kérdés
Mármint tényleg ennyien hiszik,hogy a végzettség számít?
2013. ápr. 4. 20:50
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem számít a diploma a párkapcsolatban az nem igaz.

Telesen más lesz az érdeklődési köre egy diplomás embernek, mind egy kőművesnek. Nem a kivételeket kell nézni. És az valóban igaz, hogy a diploma miatt nem lesz valaki feltétlen művelten viselkedő valaki, de hogy az érdeklődési köre, a baráti köre, a társasága más lesz az biztos. És ez az, ami miatt nem célszerű sokkal alacsonyabb végzettségű emberrel kapcsolatot keresni.

Az alacsonyabb végzettségűnek sem ajánlott diplomás partnert keresni. Még egyszer mondom, hogy ne a kivételekre gondoljatok.

2013. ápr. 4. 21:02
 12/45 anonim ***** válasza:

Szóval nem fejezted be a szakmunkás képzőt sem, de nagyon okos vagy. Akkor egy próba. Hány nap alatt kerüli meg a föld a napot? Vagy a nap kerüli meg a földet? Ha igen, hány nap alatt? Mondjuk egy diplomás esetleg ilyenekről is társalog. Lehet, hogy nem a Fradira megy ki.

A válasz?

2013. ápr. 4. 21:06
 13/45 anonim ***** válasza:

"Büfészak"... hát legyen.

De azért azt is nézzük, hogy vannak olyan diplomák, amik

memóriára épülnek, tehát ha megyjegyzed, már megkapod. Ha

használni is tudod (van logikád), az már nagyon jó!

Viszont élettapasztalatot, gyakorlatot, semmit nem szerzel

vele, max egy nagyon behatárolt síkon lehetsz kiemelkedő,

de az esetek nagy többségében ez sem jön össze :)

2013. ápr. 4. 21:08
 14/45 anonim ***** válasza:
#12: És szálguld a galaxisunk egy fekete lyuk felé :) Nem kell diploma, hogy az embernek legyen nagyonszéles ismerete :)
2013. ápr. 4. 21:09
 15/45 first blood ***** válasza:
Bill Gatesnek is zseni mé sincs diplomája ;) persze ez nagyon ritka
2013. ápr. 4. 21:11
 16/45 anonim ***** válasza:
valakiafalatkaparja szerinted egy villamosmérnöknek nem behatároltak az ismeretei? vagy fizikusnak, jogásznak, orvosnak stb. mind a saját tudományterületét ismeri a legjobban, a többihez vagy ért vagy nem
2013. ápr. 4. 21:15
 17/45 anonim ***** válasza:

Nem azt mondom, de adott egy orvos, meg egy műkritikus.

Orvos életeket ment.

Műkritikus : "jah, ez sz@r könyv. Ez meg jó"

Melyik az érdemi munka? :)

Itt az a probléma, hogy az emberek, lásd előző szerint a

Fradi meccsére megy ki egy munkás, nem pedig a kozmosz

titkait fürkészi. Hibátlan megállapítás. Egy 8 általánost

végzett ember is rendelkezhet (autodidakta módon, sőt az

jobb, mert érdekli, és magától tanul, nem kényszer tömik

a fejét mindennel) nagyfokú intelligenciával és széles

körű hozzáértéssel.

2013. ápr. 4. 21:22
 18/45 anonim ***** válasza:

Én sem szívesen kezdek olyannal, akinek nincs diplomája, de ez nálam jobbára rossz tapasztalat miatt van így.

Jártam a szakdolgozatírás környékén egy karosszérialakatos sráccal, és erre a különbségre ment rá a kapcsolatunk. Számtalanszor megkaptam, hogy ugyan már, az egyetem csak láblógatás, büfészakos vagyok, és a szakdolgozatot csak írni kell, ugyanmár. Bezzeg amit ő csinál, az munka.

Ez utóbbit én nem vitattam, csak megpróbáltam elmagyarázni, hogy semmi értelme az almát a körtével összehasonlítani. Amikor rájöttem, hogy nem érti, és sosem fogja, akkor szakítottam.

Ami a büfészakot illeti: én bölcsész vagyok ugyan, de az egyik legkeményebb bölcsészszakot végeztem el. Ebből is folyton konfliktusunk volt.

A másik az a humán-reál különbség, ami mentén nagyrészt kénytelen vagyok különbséget tenni - bár itt szerencsére sok az átfedés, úgy értem, aki reál szakosként képes értékteremtőnek látni egy humán értelmiségit. De itt is sok olyan van, aki reflexből lebüfészakoz, és közli, hogy másra úgyse vagy jó csak callcenteresnek vagy Mcdonaldsos kiszolgálónak. Holott erről szó sincs. De ez a vita messzire vezetne a büfészakokról. A lényeg annyi, hogy nem tudok olyannal járni, aki nem értékeli a munkámat, nem tud felnézni rám. Hát ezért kell az az oldal, mert az ilyeneket gyorsabban ki lehet szűrni, mint egy sima társkeresőn, ahol valaki beikszeli a végzettségnél, hogy posztgraduális, és amikor megkérdezem, hogy milyen PhD, akkor közli, hogy szobafestő.

Még egyszer hangsúlyozom: nem arról van szó, hogy ettől rosszabb emberek lennének akiknek más vagy alacsonyabb végzettsége van. Csak arról, hogy nem illünk össze, kevés a közös témánk.

25/N

2013. ápr. 4. 21:23
 19/45 anonim ***** válasza:
5%

Nem azt mondom, de adott egy orvos, meg egy műkritikus.

Orvos életeket ment.

Műkritikus : "jah, ez sz@r könyv. Ez meg jó"

Hát, azért a kritikus munkája nem ennyi. De tökéletes példája vagy a beszűkült, ostoba értelmiséginek, köszönjük.

2013. ápr. 4. 21:26
 20/45 anonim ***** válasza:

17-es gyorsan alá is támasztotta, amit a humán és a reálértelmiség közötti összeférhetetlenségről írtam.

25/N

2013. ápr. 4. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!