Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Adnátok tanácsot? 21/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Adnátok tanácsot? 21/L

Figyelt kérdés
Feminista szervezet tagja vagyok és gender tanulmányokat tanulok. A férfiak azt hiszik először, hogy viccelek de miután rájönnek, hogy nem viccelek lelépnek. Mit csináljak, hogy emiatt ne hagyjanak el?
2018. jan. 5. 18:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Inkább azt írd le hogy mi az a feminista szervezet
2018. jan. 5. 18:49
 12/29 anonim ***** válasza:
10%
Nézz meg pár videót youtube-on a témával kapcsolatban, aztán pár SJW cringe meg Feminism cringe videót, és megtudod miért menekülnek.
2018. jan. 5. 18:50
 13/29 A kérdező kommentje:

Én konkrétan olyan feminista vagyok aki nem migránspárti. De tök mindegy, hogy melyik feminista az mert bevándorlással nem foglalkozunk.

2018. jan. 5. 18:51
 14/29 anonim ***** válasza:
5%

Mert a feminizmus szélsőséges "eszme".

Ugyanúgy mint a hímsovinizmus.

Nekem sem lenne kedvem komolyan ismerkedni egy olyan nővel, aki olyan eszmét vall, ami alapvetően nem fogadja el a nemek különbözőségét.

Csak torz világképet szül.

2018. jan. 5. 19:02
 15/29 anonim ***** válasza:
84%
Mert az utóbbi pár évben a feminizmus átment genderfasizmusba. A feminizmussal egy átlag férfinek szerintem semmi baja. Manapság a feminizmus arról szól hogy a férfiak mekkora mocskok és hogy a nők szentek.
2018. jan. 5. 19:07
 16/29 anonim ***** válasza:
61%

A férfiak szemében a feminizmus ellenük irànyul; a nôk helyzetének javìtàsàt a férfiak rovàsàra valósìtanà meg. Lehet hogy ez nincs ìgy, de a férfiak többsége ezt gondolja.

Ezért érthetô hogy nem egy népszerû dolog szàmunkra, a eszme harcos képviselôitôl kimondottan irtózunk.

Talàn nem kellene ismerkedéskor tolni a témàt, ha meg mégis szóba kerül mondd hogy szociológiai területen képzed magad és fôként hàtrànyos helyzetben lévô nôk segìtése érdekel. Ennek nincs férfiak ellen irànyuló éle.

2018. jan. 5. 19:46
 17/29 anonim ***** válasza:
61%
Ha valóban érdekel ez a téma, próbáld megérteni azokat a férfiakat, akik azt látják a feminizmustól, hogy az elődeik bűneit akarják rajtuk leverni.
2018. jan. 5. 20:00
 18/29 anonim ***** válasza:
huhhhhhhhhh
2018. jan. 5. 20:08
 19/29 anonim ***** válasza:

90% esélyét látom, hogy troll vagy

10%-ban azt gondolom, hogy egy normális férfinek semmi gondja nincs sem azzal, hogy hiszel a női egyenjogúságban (én is hiszek), sem azzal, hogy mit tanulsz (ok, mondjuk az kérdés, hogy ebből megélni hogy lehet).

Ez persze csak akkor igaz, ha nem a harcos, elvakult, dzsihádista típus vagy. A férfiak (emberek) ugyanis nem szeretik a szélsőséges fanatikusokat semmilyen téren, legyen az politika, foci klubbért rajongás, vallási elvakultság, vagy akár harcos feminizmus (hímsovinizmus), bármi.

2018. jan. 5. 20:25
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

Csak személyiség számít.

Ha olyanokkal ismerkedsz, akik ezt nem látják...., magadra vess, kicsim.

2018. jan. 5. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!