Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Adnátok tanácsot? 21/L
Én konkrétan olyan feminista vagyok aki nem migránspárti. De tök mindegy, hogy melyik feminista az mert bevándorlással nem foglalkozunk.
Mert a feminizmus szélsőséges "eszme".
Ugyanúgy mint a hímsovinizmus.
Nekem sem lenne kedvem komolyan ismerkedni egy olyan nővel, aki olyan eszmét vall, ami alapvetően nem fogadja el a nemek különbözőségét.
Csak torz világképet szül.
A férfiak szemében a feminizmus ellenük irànyul; a nôk helyzetének javìtàsàt a férfiak rovàsàra valósìtanà meg. Lehet hogy ez nincs ìgy, de a férfiak többsége ezt gondolja.
Ezért érthetô hogy nem egy népszerû dolog szàmunkra, a eszme harcos képviselôitôl kimondottan irtózunk.
Talàn nem kellene ismerkedéskor tolni a témàt, ha meg mégis szóba kerül mondd hogy szociológiai területen képzed magad és fôként hàtrànyos helyzetben lévô nôk segìtése érdekel. Ennek nincs férfiak ellen irànyuló éle.
90% esélyét látom, hogy troll vagy
10%-ban azt gondolom, hogy egy normális férfinek semmi gondja nincs sem azzal, hogy hiszel a női egyenjogúságban (én is hiszek), sem azzal, hogy mit tanulsz (ok, mondjuk az kérdés, hogy ebből megélni hogy lehet).
Ez persze csak akkor igaz, ha nem a harcos, elvakult, dzsihádista típus vagy. A férfiak (emberek) ugyanis nem szeretik a szélsőséges fanatikusokat semmilyen téren, legyen az politika, foci klubbért rajongás, vallási elvakultság, vagy akár harcos feminizmus (hímsovinizmus), bármi.
Csak személyiség számít.
Ha olyanokkal ismerkedsz, akik ezt nem látják...., magadra vess, kicsim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!