Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös vagyok? Nagyon szőrös vagyok, így soha nem lesz párom?
Figyelt kérdés
2017. dec. 31. 21:58
12/27 anonim válasza:
2017 van, kevesebb mint két óra múlva 2018, manapság a testszőrzet nem akadály, bárki vehet borotvát, gyantát, epilátort, szőrtelenítő krémet, és még kozmetikushoz is bejelentkezhetsz. nem kell szégyellni, a kozmetikusnak ez (is) a munkája, nem csak a te szőrödet szedi le.
mindenki szőrös, akár férfi, akár nő, az emberek jó része nyafogás nélkül szőrtelenít, sokan napi szinten is...nem értem, mi a probléma.
13/27 anonim válasza:
Mondanám, hogy küldjél képet, és majd megmondom, hogy vészes-e, de félek valami olyat kapnék, ami beleég a retinámba..
14/27 A kérdező kommentje:
Nem küldök képet, nem járok emberek közé. A talpam és a tenyerem nem szőrös, de a nyelvem az igen.
2017. dec. 31. 22:15
15/27 anonim válasza:
#14 ess neki krumpli hámozóval :) szőrtelen lesz a nyelved is
16/27 A kérdező kommentje:
Ez jó volt utolsó:-D
Boldog Új Évet Mindenkinek, megyek aludni!
2017. dec. 31. 22:19
17/27 anonim válasza:
Neked is BUÉK! Aztán takarózz be! Ja nem, neked nem kell, van elég bundád :)
18/27 A kérdező kommentje:
ja, ez egy hálózsák!
2017. dec. 31. 22:21
19/27 anonim válasza:
Praktikus is vagy, kész főnyeremény!
20/27 anonim válasza:
Kérdező te vagy Austin Powers? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!