Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek ennyire nem jönnek be a hosszuhaju, "szőrös" pasik?
A bátyám 30 éves lesz, és már vagy 3 éve egyedül van. Pedig normalis, kedves, udvarias, jofej, okos es fiu szemmel is jó pasi (en a huga vagyok de az en haverjaim ezt mondjak rola), hasonlit a The walkig deadbol Jézusra :D
Most olvastam egy kerdest ami illett rá (a letezo osszes tarskereson fenn van) de valahogy ennek ellenere sem jonnek ossze neki a dolgok, ezert most gondolkozik hogy levagatja a hajat hatha ugy bejonne valakinek, pedig szerintem nem ezzel van a problema.
Nekem nem jon be a hosszú haj férfiakon (értsd vállnál lejjebb erő), de nem lenne kizáró ok magában.
Viszont a barátnőm ha meglát egy hosszú hajú férfit és kb. onnantól mindegy neki a többi tulajdonsága, ő máris csorgatja a nyálát.
Hasonló fasziként mondom, hogy jó faszi. :D
30/f
Haj/szakáll nálam inkább ilyen. #6 voltam.
Az én barátom is hosszú hajú, és általában mindig borostás, télen szakállas. Volt már kopasz barátom is, meg simán rövid hajú is.
Szerintem nem ezzel lesz baj :) Társkeresőn kívül hol ismerkedik még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!