Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a szenvedés a nőknek?
En sem ertem, mi a bajod ezzel. 8-10 orat dolgozom altalaban en is, igaz nem minden nap, hanem heti 5 vagy max 6 nap. A parom is dolgozik. En szetunom az agyamat ha itthon kell lennem hosszabb idore, egy 4 oras munka meg olyan keveset fizet, hogy nem eri meg a macera. Es nem szar a munkahelyem, joban vagyok a kollegakkal, a fonokokkel, szoval szivesen megyek barmikor.
A kapcsoltom ettol fuggetlenul tok jo, a parommal minden oke, de vicces, hogy egyesek mar ilyen dolgok moge is, hogy a no dolgozni jar, kepesek mindenfele elkepeszto teoriakat gyartani :DDDD
Akkor csak egy tényadat:
A bántalmazó kapcsolatokban, amikben a nő tesit és lelki bántalmazást szenved el, az esetek igen jelentős részében ún. "gazdasági erőszak" is jelen van, ami azt jelenti, hogy a férfi nem engedi dolgozni a nőt. Ezzel egyrészt elszigeteli, másrészt kiszolgáltatott helyzetbe hozza, hogy ne tudjon kilépni a kapcsolatból.
Az a nő, aki reggeltől estig a munkahelyen van, nagyon nagy valószínűséggel nem szenved a párkapcsolatában. Ha meg szenvedne, van saját jövedelme, bármikor kiléphet, nincs függő helyzetben.
Inkább azokért a nőkért aggódj, akik nem dolgoznak, ők nagyobb veszélyben vannak!
Most honnan veszed, hogy nem dolgozik a párja?
Hogy jön ide, hogy másnak milyen rossz a kapcsolata?
Milyen jogon és alapon minősíted a párját?
Aki azt mondja,hogy ez normàlis,az nem normàlis.De hàt a magyar droiddal bàrmit meg lehet csinàlni.
Én ritkàn dolgozom le a 8 óràt.Altalàban 6óra alatt végzek.De sokszor hulla fàradt vagyok igy is, plusz ha még otthon is van hàzimunka màr el is ment a nap.Sokszor elgondolkozom,hogy férne bele így az életembe egy partner is.Nos én itthon sem unatkozom.Van csalàdom,lenne itthon is tennivaló.Nőként úgy gondolom itthon lenne a helyem elsősorban.
Aztàn megy a sopànkodas,hogy sok a vàlàs,meg az elhanyagolt,neveletlen kölyök.Vajon miért? Ennyi munka mellett kizàrt a minőségi együttlét.Szerintem az a nő nem szeret a pàrjàval lenni.Akkor rohanna haza.Vagy lehet hogy a pasi is munkamàniàs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!