Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a szenvedés a nőknek?
Ha te 6 ora munkaban elfaradsz, sulyos gondok vannak veled. Vagy szimplan utalod a munkadat, viszont nem mindenki olyan szerencsetlen, hogy a legszarabb aljamelokat kell elvallalnia. Nem lenne ido minosegi egyutt toltott idore igy? 😂😂 En este 6-kor vegzek, ezutan boven van idom ES ENERGIAM meg barati kapcsolatokat apolni egy kave mellett, vasarolgatni, edzeni vagy amihez kedvem van. A parom 9-kor er haza, neha faradt, de altalaban boven van meg annyira eber, hogy 9-tol ejfelig-egyik minosegi idot toltunk egymassal, beszelgetunk, szeretgetjuk egymast, megnezunk 1-2 sorozatepizodot, amihez epp kedvunk van, alvas elott szexelunk majdnem minden nap.
Szerintem nevetseges amikor huszonevesek energiahianyra panaszkodnak. Normalisan kene etkezni, nem szemetet, es akkor nem lennel hulla 6 ora munkacska utan.
Hetvegen pedig tartalmasabb, egesz napos programokat szervezunk a parommal. Nekem nokent semmi vagyam arra, hogy egesz nap itthon tespedjek.
12-es valaszomhoz, a hazimunkat a parommal felesbe csinaljuk, o kesobb indul dolgozni tehat altalaban reggel rendet rak, beteszi a szennyest vagy barmi, en este csak elinditom a berakott ruhakat es kiteregetek, vagy forditva, en mosogatok es pakolok el este, o reggel egyeb dolgokat intez el... Kb altag negyed orat vesz el egy napunkbol a lakas kb rendben tartasa, ha csak azokat a dolgokat szamolom, amiket kivetel nelkul minden nap meg kell csinalni. (Ez csak a mosogatas meg a random dolgok helyere tetele.) Ehhez meg plusz negyed ora, ha valami egyeb teendo is van aznapra, mint a mosas, porszivo, stb.
Hat ezekkel baromira elmegy a nap tenyleg. Amikor meg nem felesbe csinaltuk a parommal mert meg csak randizgattunk, akkor pont leszartam, ha nem mosogatok ket napig mert a randira kell keszulodnom es mennem, ennyit boven megert. A kapcsolatban meg nem kell minden otthoni teendot magara vallalnia az egyik felnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!