Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jó srácokkal általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó srácokkal általában mindig van valami "gebasz"?

Figyelt kérdés

De, lehet csak én fogok ki ilyeneket.

Egy ideje találkozgattam egy sráccal, korban hozzám illő, diplomás,jóképű....stb.Viszont, ahogy kezdtem jobban megismerni, menekülhetnékem támadt.

Nagyon "érdekes" személyiség, az ételek területén baromi válogatós, meg úgy általában mindenben, kézzel semmit nem mos el, csak mosogatógéppel.Van saját lakása és egyedül él, de van mosogatógépe.

Aztán, ruhákból csak Tomy Hilfigher ,Ralph Lauren,Hugos Boss....stb ruhákat vesz.A fizetése elég jó, de amennyit a külsejére költ, ruhákkal,fitnesszel mindennel együtt.....

Szerintem ő többet plázázik, mint sok lány.

Lakásból nem akármilyen van neki, új építésű, az a modern, szögletes nagy üveg felületekkel.Olyan "playboyos".És elvan tőle szállva.

Meg, mindenhova autóval megy, van benne egy kis nagyképűség is, "én aztán biztos nem fogok menetrendeket nézegetni meg alkalmazkodni".

2017. dec. 31. 16:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Inkább rendmániás legyen, mint egy kupi matyi :)
2017. dec. 31. 17:25
 12/17 A kérdező kommentje:

Igen, de ő túlzásba viszi.

Ha van valahol egy kis por, nem nem 2 centi vastagon,hanem minimális, már azt mondja, micsoda kosz van itt.

Egyszer a pláza WC-t szidta, hogy micsoda kosz van ott, meg vízköves a tükör, igénytelen fúj.

Pedig, nálunk ezek az illemhelyek patyolatok mindig, még fizetősek is.

2017. dec. 31. 17:30
 13/17 anonim ***** válasza:

20 éves fiú vagyok, én is mindig ilyen szerettem volna lenni :o

Kár, hogy sosem leszek ennyire gazdag, hogy ilyeneket mondhassak. Neki így viszont jól áll.

2017. dec. 31. 17:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz vele járni, akkor nem kell, mondta valaki, hogy kötelező? Nem értem, mi a problémád. Tökéletes embert nem fogsz találni, hibája mindenkinek van, az más kérdés, hogy te ebből mennyit és milyen jellegűt viselsz el.
2017. dec. 31. 17:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Ezek között mi az, ami csak azért zavar, mert férfikéne csinálja?
 16/17 anonim ***** válasza:

*férfiként

bocs

17/17 anonim ***** válasza:

Gyenge egy trollkérdés. A gebasz inkább azzal van, hogy neked ő a "jó srác".

Külön ecsetelni pedig, hogy diplomás(!!!) persze elmaradhatatlan, hiszen az annyira fontos mindig.

Továbbá, srácként utalsz rá (amit inkább 15-19 éves korig szoktak haszálni) és már olyan színvonalon él mint amiért nagyon sokan mások egy egész élet munkájával sem jutnak el.

Túl sok helyen lebuktattad magad ezzel a kérdéssel.

2017. dec. 31. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!