Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó srácokkal általában mindig van valami "gebasz"?
De, lehet csak én fogok ki ilyeneket.
Egy ideje találkozgattam egy sráccal, korban hozzám illő, diplomás,jóképű....stb.Viszont, ahogy kezdtem jobban megismerni, menekülhetnékem támadt.
Nagyon "érdekes" személyiség, az ételek területén baromi válogatós, meg úgy általában mindenben, kézzel semmit nem mos el, csak mosogatógéppel.Van saját lakása és egyedül él, de van mosogatógépe.
Aztán, ruhákból csak Tomy Hilfigher ,Ralph Lauren,Hugos Boss....stb ruhákat vesz.A fizetése elég jó, de amennyit a külsejére költ, ruhákkal,fitnesszel mindennel együtt.....
Szerintem ő többet plázázik, mint sok lány.
Lakásból nem akármilyen van neki, új építésű, az a modern, szögletes nagy üveg felületekkel.Olyan "playboyos".És elvan tőle szállva.
Meg, mindenhova autóval megy, van benne egy kis nagyképűség is, "én aztán biztos nem fogok menetrendeket nézegetni meg alkalmazkodni".
Pont erről szól a párválasztás, hogy ha ilyen dolgokban nem passzoltok akkor nem fog működni...
De a leírtak alapján mégsem jó srác...
4#
Belsőre.Ja igen, lemaradt.
Mondjuk úgy, rövidtávú kapcsolatra alkalmas, hosszabb távon kibírhatatlan.
Ha nem pontosan egymás mellett vannak a cipők már hisztizik.
Túlontúl maximalista,de szélsőségesen.
Amit leírtál, annak a nagy része érdektelen információ, ami nem oszt nem szoroz.
Ennél sokkal lényegesebb, hogy hogy jöttök ki, hogy érzitek magatokat egymás társaságában ,mennyire vonzódtok egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!