Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, miért van az, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért van az, hogy elvileg szeretnétek ismerkedni bármikor, bárhol srácokkal, de a gyakorlatban általában bizalmatlanak vagytok, ha odamennek hozzátok?

Figyelt kérdés

Elsősorban lányoktól kérnék véleményt, fiúk ne írjanak légy szíves!

Mostanában elég sok csajjal próbáltam ismerkedni, főleg nappal, legyen az bárhol is. Többnyire úgy próbálkoztam, hogy alapból megmondtam, hogy megtetszett a csaj és beszélgetni akarok vele egy kicsit. Ilyenkor az esetek többségében barátságosak a csajok, örülnek, hogy odamentem, néha meg is vannak lepődve, hogy ilyet merek, aztán néha elrontom a szitut vagy nem úgy jön ki, de van amikor egész jó beszélgetés születik és elkérem a számát vagy facebook elérhetőséget.

Ilyenkor szokott a probléma jönni, hogy hiába tűnt jónak az ismerkedés, úgy látom, hogy bizalmatlanok a csajok és nem mernek velem találkozni és folytatni az ismerkedést. Női oldalról nézve miért van ez szerintetek?

Hozzáteszem, hogy jól nézek ki viszonylag, szőke, jóképű, jól öltözött, viszonylag izmos srác vagyok, aki egyetemre jár, dolgozik mellette, szóval külső gondok nem lehetnek.

És azt ne írjátok, hogy ne menjek oda a csajokhoz, meg ilyeneket, mert néha nem lehet mást tenni, csak azt, hogy odamegy az ember és megpróbálkozik ismerkedni vagy hagyja elsétálni a csajt, megnézi a fenekét, aztán soha nem látja újból.

Előre is köszönöm annak, aki ezt idáig elolvasta!

2015. nov. 3. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet hogy azért bizalmatlanok mett már volt egy kapcsolatuk amikor szakított velük egy fiú és most nem akarják hogy ez újra megtörténjen.

De a lányok általában félénkek a fiúk közelében :D

2015. nov. 3. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ez nem mindegyik lányra vonatkozik szerintem,vannak azért bátrabbak:) De esetleg az is megeshet,hogy már van aki bejön nekik...Vagy csak arra várnak ,hogy te folytasd az ismerkedést:/ Amúgy szerintem ez nagyon pozitív,hogy oda mersz menni a lányokhoz,némelyik fiúnak ez nehezére esik...És általában ez miatt nem lesz semmi se Xdd
2015. nov. 3. 17:52
 3/4 anonim ***** válasza:
bekapcsol a " csak megakarnak húzni" reflex
2015. nov. 3. 18:41
 4/4 anonim válasza:
ha hozzám nagy ritkán oda jön valaki beszélgetni akkor türelmesen beszélgetek és ha még jól is sikerül számcsere stb. akkor sem ismerem annyira hogy feltétel nélkül megbízzak benne és mondjuk egyedül elmenjek egy találkára. de ez csak nekem a paranoid gondolkodásom
2015. nov. 10. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!