Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van köztetek olyan, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, aki nem szereti a gyerekeket? Hogy viselkedtek, amikor muszáj gyerekekkel találkozni?

Figyelt kérdés

Pl. családi összejövetelen(ez most az ünnepek miatt nagyon is aktuális volt és lesz is). Hogy viselkedtek, amikor mondjuk kettesben maradtok egy kisgyerekkel? Ott van a szobában egy társaság, és egyszer csak feldobják, hogy kimennek cigizni. Te nem dohányzol, ottmaradsz a kissráccal/kislánnyal - tegyük fel, az unokaöcséd/-húgod vagy egyáltalán csak a rokonságból valakinek a gyereke. Hogy kezeled a helyzetet?

Én bevallom, ilyen vagyok(férfi). Nagyon zavarba tud hozni egy ilyen helyzet, és - kissé szégyenkezve - de bevallom, masszív színészkedésbe kezdek ilyenkor. Jópofizás ezerrel, cukiskodás, mosolygás, stb. - közben meg belül úgy vagyok vele, hogy "bárcsak most valahol máshol lehetnék". Szóval abszolút nem szívből jön, csak "mentem a menthetőt". Nem tudok mit kezdeni a gyerekekkel, feszélyez a jelentlétük, és voltak is már kínos helyzeteim is emiatt(feltehetően lesznek is). Amikor a kínos helyzet véget ér(elbúcsúzunk, vagy a gyerkőc kimegy, stb.), akkor gyakorlatilag megkönnyebbülten törlöm meg mindig a homlokom...

Nálatok - aki ilyen cipőben jár - hogy működik mindez? Milyen "stratégiát" alkalmaztok? Úgy gondolom, aki valóban nem szereti a gyerekeket, az képtelen ellágyulni a közelükben - legalábbis velem így van. Az egy cikis, hülye helyzet, ahol mentőövként a színjátszó tehetségemet veszem elő.(Az a durva, hogy a gyerekek aranyosnak szoktak tartani. :D) Ti hogy tesztek ilyen szituációkban?

2017. dec. 28. 20:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem szoktam hisztizni, nem várok el senkitől semmit. Annyit várok el, hogy ne hagyjanak egyedül gyerekkel, kutyával, macskával, semmivel, amiért nem vállaltam felelősséget.

Azt a tiszteletet várom el, amit megadok. Nem bántok aktívan gyerekeket. Kinyitom az ajtót másoknak, felsegítem a nénit a villamosra, a cuccát is felpakolom, átadom a helyem, babakocsisokat is mindig megkérdezem, hogy segíthetek-e, pedig nem vagyok hú de erős. Általában mosolygok, udvarias vagyok, kedvesen szólok az emberekhez.

A szüleimet is mindig tiszteltem, soha nem szóltam vissza nekik. Persze felnőttként is beülhettem volna illikből nagyapámhoz, hogy hallgassam, mennyire vagyok hülye, kövér, ronda, de valahogy nem volt kedvem hozzá. Egy életem van nekem is, és nincs kedvem illikből tönkretenni magam.

Ha rossz ember vagyok amiatt, hogy nem tudok/akarok mit kezdeni egy gyerekkel, akkor legyen. Bár mennyi empátiája van annak, aki kényelmetlen helyzetben hagy engem és a *saját gyerekét*, azt nem tudom.

2017. dec. 29. 16:39
 22/28 anonim ***** válasza:
Gyulolom a hisztis kis nyamvadekokat
2017. dec. 29. 16:45
 23/28 anonim ***** válasza:

Igen! Valami egyensúlyt kell találni! elgondolkodtató, hogy egy gyerek miért ennyire kényszer manapság..

Kedvesnek kell lenni vele, ha normális, ezt mindenkinek jár akár hány éves. De ha önző figyelemmániás, folyton pofázó, zajtkeltő akkor zéró tolerancia, és a ha az idesanyja/apja nem tanítja meg jómodorra, akkor nyugodtan rá lehet szólni, akár határozottan, akár diplomatikusan, akár gonoszan vigyorogva. A gyereknek is kell a felnőttekhez alkalmazkodni! És igenis nem értem meg mikor visongva rohangálnak a vonaton le fel, meg zajt csinálnak! Ha egy gyereknek nincs ennyi önuralma, h legalább erre képes legyen, akkor mehet másfele! Lehet nem is gyerekprobléma ez, hanem szülő. Értem én h a gyerek ismerkedik a világgal, és felveszi a kapcsolatot idegenekkel, de nagyon korán meg kell neki tanulni vagy a szüleitől, vagy a felnőttektől, h mikor zavaró és hagyja azt a felnőttet.

2017. dec. 30. 00:53
 24/28 anonim ***** válasza:
A másik meg az , h a gyerek se hülye! Ha én kényszeresen rávigyorgok, meg csacsogok vele, metakomunikációból szépen megtanulja a kétszínűséget,amit felnőttként szuperül fog alkalmazni.És a magyarok nagyja ilyen kétszínű. Jaj h ne keveredjen konfliktusba,jaj h ne legyen egy rossz kép róla.. Persze az se jó ha bunkó, nem tud kedves lenni.De a legjobb az mikor udvariasan vissza tudja utasítani a gyereket h bocsi most nem, vagy bocsi most csendet szeretnék mert fáj a fejem pihenni szeretnék. Van értelme ennek a szocpolos családipótlékos rendszernek...! Így főleg a pénz miatt szülnek gyereket, foglalkozni vele persze már kényelmetlen a szülőknek! Jobb lenne inkább magasabb fizu, és abból nevelni gyereket! A gyerekszórakoztatás meg a szülőknek a dolga akik világra hozták!
2017. dec. 30. 00:59
 25/28 anonim ***** válasza:

Szerintetek a nagyapánk korában másak voltak a gyerekek? Behúzták fülüket farkukat? Be voltak nevelve? Sőt még a testvéreik iránt felelőséget is tanultak? Tiszteletet a felnőttekkel szemben, házimunkában részvételt, munkához normális hozzáállást? Most meg olyan semmirevalók. Csak vigyorognak, azt hiszik az elég az életben ha aranyosak. Hát nem elég! Teljesítményközpontú világban élünk, munkahelyen elvárják a teljesítményt fizu is azután megy. Na mármost, ha egy idióta elkényeztetett önző gyereknek nincs önuralma, akkor hogy fogja megállni a helyét egy teljesítményközpontú felnőttek világában?

Semmirevaló lesz, sunyi, kényelmes, kétszínű, önző alak.

Köszi a szülőknek, h ilyen gyerekeket neveltek, és ilyen szr társadalomban élünk! Köszi , h fstak a gyerek fejére, az meg nőtt mint a gyom! Fsza!

2017. dec. 30. 01:06
 26/28 anonim ***** válasza:
Régen boltban utcán bárhol bárki rászólhatott a gyerekre ha hülyén viselkedett, ma nem, mert még a szüleinek áll feljebb h hogy képzeli! Pfff Meg még bátorítja is a barom az önző viselkedést, h olyan kis belevaló...meg akkor viszi valamire ha életrevaló, meg élelmes...ja, meg a közösségben utálni fogják, meg párkapcsolata se lesz mert önző dg, meg nárcisztikus. Pfff
2017. dec. 30. 01:09
 27/28 anonim ***** válasza:
Igy van ! Ma meg mar a gyerek az isten
2017. dec. 30. 07:50
 28/28 anonim ***** válasza:
Mar varkm mikor jon ide egy megvadult habzoszaju anyuka vedeni az elfajzott borjat ert kritikat😂😂😂😂
2017. dec. 30. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!