Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti miben viselkedtek másképp ha tetszik nektek valaki? Hogyan tudom tökéletesen megállapítani, hogy ez most flört-e?
Azon gondolkodom, hogy mi a kulonbseg a sima kedvesseg es szexualis jellegu flortoles kozott? Mert en olyan bena vagyok ebben. Volt csomoszor, hogy utolag leoltottak, hogy mekkora hulye vagyok nem vettem eszre mit akart a csaj tolem? Maskor meg, hogy tiszta hule vagyok mit akarok tobbet belelatni blablabla. Meg azert szerintem eleg jol is nezek ki (es nem csak anyukam szerint :D) es ez is sokszor bekavar az ertelmezesembe, mert hat nyilvan senki nem jon be mindenkinek.
Igazabol azt vettem eszre, hogy ha nekem (is) tetszik a csaj tehat ugy nezek ra vonzonak tartom akkor "erzem" altalaban, hogy kolcsonos persze van aki nagyon jol leplezi.
De volt mar problemam emiatt, hogy a pasija ram rontott, hogy mit kepzelek magamrol meg ilyenek. Aztan en meg nem is csinaltam semmit, csak utolag mondtak hogy nagyon durvan egymasra voltunk csavarodva a csajjal de en eszre sem vettem, igaz hogy bejott elegge de nem tunt fel a viselkedesem. Neha egyik lany baratom is ramszol, hogy hagyjam mar abba ne nezzek igy ra (mert neki van pasija mar eleg regota) ne huzzam az agyat.
Szoval erdekelne mi az a viselkedes amibol ezt hatekonyan meg tudnam kulonboztetni vagy elhatarolni, hogy ez a recepcios csaj aki mindig mosolyog vajon velem kulonosebben kedves vagy csak jofejsegbol erdeklodik a baratnomrol, hogy mutassa nem tetszem neki?
Ha csak flört, akkor kacérkodom, teszem magam előtte,mélyen, hosszan nézek a szemébe, mosolygok, esetleg ha beszélő viszonyba vagyunk, akkor incselkedem, húzom az agyát.
Ha tetszik nagyon és komolyabban is érdekel, na akkor alig merek ránézni,lehet még el is kerülöm,zavarba jövök, alig mosolygok, és beszélni, egy normális mondatot összerakni nem tudok. Szóval, ha zavarba jövök, akkor komolyan érdekel a pasi:)
Egy sorozatban volt:
Mondj egy nőnek valami faviccet, amin senki nem röhög.
Ha ő nevet rajta, akkor elég valószínű, hogy bejössz neki! :D
Ha tetszik , de nem ismerjük egymást: nézem, szemezek vele, mosolygok rá. (Ezzel jelzem, hogy szívesen megismerném, és örülnék, ha esetleg ő kezdeményezné a beszélgetést)
Ha már beszélgetünk: mosolygok, félénken nézek rá, sokszor mosolyogva lenézek a földre nőies zavaromban, nevetgélek :D Néha lehet a hajamat is birizgálom :D elejtek 1-2 olyan "bókot", amiből következtethet rá, hogy nagyon tetszik nekem, de mégsincs kimondva. Ha olyan a személyisége, akkor a csipkelődés is belefér nálam, persze csak kedvesen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!