Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy fejezitek ki azt, ha tetszik nektek egy srác?
Figyelt kérdés
hogyha mégcsak alig beszéltek?2017. febr. 3. 17:06
1/6 anonim válasza:
Én lazán odamentem, és megmondtam neki, hogy hát tetszik. Reggel sokszor ugyanazzal a busszal mentünk, de ő másik osztályba járt. Vagy esetleg megkérdezném, hogy akar-e ismerkedni, esetleg barátnővel mennék oda, hogy hívjuk félre, mutasson be engem neki, aztán hagyjon ott minket. Esetleg nem tudom, ha pl nagy fészbukos lennék, és tudnám is a nevét, akkor lehet, hogy ráírnék ott. Vagy elég lehet annyi is, hogy rámosolygok többször és a szemébe nézek a folyosón, és hogyha felkeltettem én is az ő érdeklődését, akkor majd ő is lép valamit esetleg, egyébként fogalmam sincs mit lépne, lehet, hogy szégyenlős, és pl nem tudom, hogy hogyan "koptatnánk le" az ő , meg az én haverjaimat is:D
2/6 anonim válasza:
*Vagy pl esetleg egyszer iskola után megvárnám, hogy légyszi várjon csak egy picit, szeretnék valamit kérdezni, nem lenne-e kedve egyszer eljönni velem valahova. Akkor talán nem lennénk már annyira zavarban az iskolabejárat előtt kívül.
3/6 anonim válasza:
Érzem azt,hogy zavarban vagyok mellette.
4/6 anonim válasza:
Rá se merek nézni, közelről meg pláne nem,igulok, tisztára lámpalázas vagyok az ő jelenlétében. Szánalmas tudom, olyan vagyok mint egy nagy gyerek. És az egészben az a legviccesebb, hogy ő ezekből csak azt szűri le, hogy tisztára közömbös nekem vagy tudja, hogy tetszik nekem, és nem akar megbántani ezért kerül engem inkább.
5/6 anonim válasza:
Elindítom neki a "You are the one I want" cimu dalt a Greasebol :D
Vagy megmondom, hogy figyu csipázlak!
6/6 anonim válasza:
Akárhányszor én voltam az, aki először felfedte, olyan pofont kaptam (na nem szó szerint!) hogy ihaj! Legyek gyáva, de többé nem teszem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!