Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van köztetek olyan, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, aki nem szereti a gyerekeket? Hogy viselkedtek, amikor muszáj gyerekekkel találkozni?

Figyelt kérdés

Pl. családi összejövetelen(ez most az ünnepek miatt nagyon is aktuális volt és lesz is). Hogy viselkedtek, amikor mondjuk kettesben maradtok egy kisgyerekkel? Ott van a szobában egy társaság, és egyszer csak feldobják, hogy kimennek cigizni. Te nem dohányzol, ottmaradsz a kissráccal/kislánnyal - tegyük fel, az unokaöcséd/-húgod vagy egyáltalán csak a rokonságból valakinek a gyereke. Hogy kezeled a helyzetet?

Én bevallom, ilyen vagyok(férfi). Nagyon zavarba tud hozni egy ilyen helyzet, és - kissé szégyenkezve - de bevallom, masszív színészkedésbe kezdek ilyenkor. Jópofizás ezerrel, cukiskodás, mosolygás, stb. - közben meg belül úgy vagyok vele, hogy "bárcsak most valahol máshol lehetnék". Szóval abszolút nem szívből jön, csak "mentem a menthetőt". Nem tudok mit kezdeni a gyerekekkel, feszélyez a jelentlétük, és voltak is már kínos helyzeteim is emiatt(feltehetően lesznek is). Amikor a kínos helyzet véget ér(elbúcsúzunk, vagy a gyerkőc kimegy, stb.), akkor gyakorlatilag megkönnyebbülten törlöm meg mindig a homlokom...

Nálatok - aki ilyen cipőben jár - hogy működik mindez? Milyen "stratégiát" alkalmaztok? Úgy gondolom, aki valóban nem szereti a gyerekeket, az képtelen ellágyulni a közelükben - legalábbis velem így van. Az egy cikis, hülye helyzet, ahol mentőövként a színjátszó tehetségemet veszem elő.(Az a durva, hogy a gyerekek aranyosnak szoktak tartani. :D) Ti hogy tesztek ilyen szituációkban?

2017. dec. 28. 20:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Engem is zavarnak,de jó pofat kell hozzá vágni. Amúgy sok szülőnek is agyara megy a saját gyerekei. Manapság egyre több szülő mondja azt h szereti a gyerekét, de jó lenne egy kis nyugalom tole távol. Nyilvan azért teszik be nekik a mesét meg adják oda a tablettet. Engem volt h az idegesitett h egyfolytaban kerdezoskodott, nekem meg nem vót akkor jó kedvem. Mosolyogtam, mondtam neki menjél jatszani a fiukkal. Van gyerek aki iranyit,pl huzza a kezed h gyere csinaljunk ezt meg azt. Volt mikor megmondtam neki h most nem, majd később. Aztán megunta és arrébb ment. Aki gyereket vallalt foglalkozzon velük az, meg aki lelkileg erre van raalva.

Szerintem manapság sok a stressz meg a beszabalyozottsag kényszer, és mikor össze vagy zárva a gyerekkel akkor lehet ezért nehéz.vagy mert a szülei nem úgy nevelték h ne zargasson másokat. Láttam én olyat h vonaton visongo rohangalo gyerekek, az anyjuk meg csak ült és mosolygott.

A sok hülye meg csendben tűrte, senki nem vallalta be h rájuk szól h üljenek le csendben. Ami rossz neked azt ne eroltesd magadra. Amúgy meg nem egy szenvedő nagymamát hallottam már panaszkodni h milyen nagy kenyelemvesztes mikor jön az unoka latogatoba. Vhogy senki nem akarja a gyereket megnevelni.Mondjuk gyereknek kisebb a tureshatara, ha elfarad neked kell állni a hisztijet. Az meg a szörnyű mikor nogyogyaszaton gugyogo kismamak tartanak egymasnak oktatast, meg hozzák a gyereket is,akit persze neked kéne szorakoztatni. Fogjatok rövidre! Egy kedves mosoly, meg lepattintas.

2017. dec. 28. 22:33
 12/28 anonim ***** válasza:
Van egy olyan barátnőm akivel ritkán látjuk egymast de ha igen akkor mindig a gyerek körül kell forogni mindennek. Ő legyen a figyelem kozpontjaban,az anyjaval meg nem is tudok beszelgetni, az meg csak vigyorog h minden vendéggel játszani szokott. Én meg meguntam, mondom a gyereknek,mindjart, kicsit jatszal most beszelgetek anyukaddal. Na 2 perc után a gyerek: velem senkinem foglalkozik!Mekkora manipulator!:-) Unokatesommal is mikor egyszer osdzefutottunk az utcán akkor nem tudtunk 2 szót beszelni mert rangatta az anyja kezét h menjünk már menjünk már. Mondom a gyereknek hangsulyosan vigyorogva most anyaval beszélek egy kicsit joooo?:-) A gyerek nem erre szamitott.
2017. dec. 28. 22:40
 13/28 anonim ***** válasza:
63%

"a színészkedés és jópofizás k.ö.t.e.l.e.z.ő."

Nem, ez a szüleinek kötelező.

2017. dec. 28. 23:03
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
#13 Minden felnőttnek az. Az attitűd problémáit senki se a gyerekeken vezesse le. Ez olyan, mintha egy pénztáros lennél, és a vevőre még akkor is mosolyognod kéne, ha a fene fenét eszik. Ironikus módon a tény, hogy ennyire nem képes egy felnőtt, még gyerekesebb, mint bármi, amit egy gyerek tud produkálni...
2017. dec. 28. 23:14
 15/28 anonim ***** válasza:
84%

Nem, egyáltalán nem kötelező. Pénztárosként mosolyognom kellene, mert azért kapnám a fizetésem, benne lenne a munkaköri leírásban.

Ha lelki sérült lesz egy kölyök attól, hogy ignorálom, akkor ott alapból gondok vannak. Nem körülötte forog a világ.

2017. dec. 28. 23:20
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
#15 nem tudom, hogy ez trollkodás-e, vagy sem, de a felnőttek világában vannak bizonyos íratlan szabályok. Pl a felnőttek nem szemtelenkednek a szüleikkel, nem forgatják a szemüket, ha olyan rokont kell megölelni, akivel nem sűrűn tartják a kapcsolatot, nem csak a saját szempontjukat veszik figyelembe, hanem gondolnak a körülöttük lévőkre is, és igen - ebbe egy gyerekkel való jópofizás is beletartozik. Őszintén szólva sajnos fogalmam sincs, hogy hogy kéne megértetni ezt azokkal, akiknek 16 éves koruk után sem esik le... (mint mondtam, nem vagyok túl jó a gyerekekkel, sem a gyerekes felnőttekkel, de isten látja lelkem, próbálkozom...)
2017. dec. 29. 01:20
 17/28 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, egyesek milyen vilagban elnek, de nalunk egyaltalan nem kotelezo a gyerekkel jopofizas. Elmegy es szorakozik massal, ha nem vevo ra valaki. A sajat anyam is megmondta anno nekem, amikor kisgyerek voltam, hogy epp nem er ra, foglaljam el magam, es nem lettem tole lelkibeteg. Nehogymar a szerencsetlen kisgyerek osszetorjon attol, ha nem akar vele epp foglalkozni az anyja masodunokatesojanak a felesegenek az occsenek a haverja... :DDD Hagyjuk mar. Egy gyereknek se lesz semmi baja attol, hogy epp nem kamujopofizik vele valami random felnott.
2017. dec. 29. 01:59
 18/28 anonim ***** válasza:
11/17.- nek IGAZA van, teljes szivembol szoltal!!! Miert kene kotelezoen jopofizni? Fuj annyira utalom oket! Raadasul a legtobb a sajat szulojenek is teher.
2017. dec. 29. 04:21
 19/28 anonim ***** válasza:

"a felnőttek világában vannak bizonyos íratlan szabályok"

Nincsenek. TE kitaláltál párat, TE betartod őket, és engem oktatsz ki, hogy miért nem tartom be a szabályaidat.

Nem kell forgatnom a szemem az utált rokonokra, ugyanis 18-at betöltve nem találkoztam azokkal, akikkel csak szenvedés volt az élet. Akiket szerettem, azokkal ugyanúgy találkozom.

Gyerekként is gyűlöltem a gyerekeket, mert én a kis csendes voltam, aki a sarokban olvasott, a többi meg majom módjára rohangált, és nem értettem, miért nem normálisak.

Ez a csodálatos a felnőttlétben: minden, ami kötelező volt gyerekkoromban, azt felnőttként nem kell megcsinálni. Mondhatok végre nemet!!! Ha nem akarok valahova menni, nem köteleznek, egyszerűen mondhatom, hogy nem.

Soha nem fogok színészkedni vagy megjátszani. Te csinálhatod, de ez nem szabály, nem kötelező, ez a döntésed volt. Egyformán vagyunk felnőttek. Te úgy döntöttél, hogy a felnőttség béklyó, én úgy, hogy szabadság.

2017. dec. 29. 13:26
 20/28 anonim ***** válasza:

Mondjuk itt felnőtt párkapcsolatok témában folyton hajtogatjátok, hogy milyen viselkedést vártok el a másiktól. Hogy van pofája nem visszaírni, miért nem tud ő is megszólalni randin, miért csak nekem kell őt szórakoztatnom, miért nem hajlandó egyáltalán meghallgatni, és esélyt adni, miért csak magáról beszél stb stb stb

Szóval most rohadt érdekes látni, hogy milyen az itteniek hozzáállása akkor, amikor nem ők kérnek számon másokat, hanem őket szembesítik azzal, hogy az empátiájuk felér egy 13 éves emos kölyökével.

Végül is teljesen mindegy nekem, hogy valaki ha kettesben marad egy gyerekkel, akkor inkább a sarokban számolja a pókokat, minthogy odaszóljon annyit, hogy "naoszt' mi a kedvenc játékod", hogy egy kicsit oldja a kellemetlen hangulatot, mert ő aztán hú de meg van szabadítva huszon-harminc évesen a béklyóitól, mint ahogy az sem nagyon érdekel, hogy ugyanez a felnőtt pl az asztalt veri, ha éhes, hisztizik, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, stb...

Nem KELL normális emberként viselkedni, ha felnőtt vagy (ezt jelentik az íratlan szabályok - senki sem fog sarokba állítani, ha nem tartod be őket) maradhatsz egy önző kölyök is, aki immár nincs a szülei hatásköre alatt, csak az önző kölykökkel általában az a baj, hogy az mindig elvárás náluk, hogy a másik mindig tisztelje őket valamilyen szinten, és vágjon hozzájuk jó pofát, de azt gondolják, hogy a másik nem érdemli meg ugyanezt az alap emberi tiszteletet.

2017. dec. 29. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!