Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai fiatal nők elvárásainak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatal nők elvárásainak tükrében egy beosztott "melós" pasi felejtse el a csajozás bármelyik formáját is?

Figyelt kérdés
A mérnökök,vállalkozók,informatikusok stb. világában egy "szürke" kis keresetű beosztottnak semmi esélye a mai felfuvalkodott nőknél?

2017. dec. 27. 12:15
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
15%
#27 Anyagárnál nyilván nem a csempére meg a ragasztóra gondolt. Tudod vannak azok a kis fúgakeresztek, amiket ha nem használsz, eléggé el lehet bhaszni a csempézést. Ráadásul ezeket csak egyszer lehet használni, de ez a legkisebb tétel, még az is lehet, hogy kifizetted. De nem tudom, hogy láttál e már aljzatkiegyenlítőhöz tüskés hengert, vagy hogy mennyibe kerül egy normális keverőszár, a munkaruha. Gondolom te mérnökként minden nap cipeled a céghez a szerszámaidat. Nem? Akkor mehetsz kerékpárral is, de ha vidékről jársz, akkor még a bérleted 85%-át fizeti is a legtöbb cég. De igazából teljesen mindegy hogy mit írunk, mert valamire majd válaszolsz, a többit meg véletlenül elfelejted. ;-)
2017. dec. 27. 13:55
 32/44 anonim ***** válasza:
0%

"- Segítek, mert látom nem sikerült megtalálnod az egyetlen tételt, ami valós költség volt: ez pedig a szerszámok és a gépek bekerülése, és amortizációja."

Ez volt egyébként a kedvencem a hozzászólásból, kár hogy ezzel kezdtem 15 perccel korábban. :D

2017. dec. 27. 13:59
 33/44 anonim ***** válasza:
3%

#27:

Elnézést kérek, azt hittem valami büfé mérnöki diplomával tengsz-lengsz a fővárosban, a szüleid által bérelt minigarzonban. Ott simán kijön annyiból,cakk-pakk.

No,akkor a matek, Neked :

A minimálbér után kb. 75ezer Ft-ot fizet, gondolom a szerszámokat kocsival viszik, van mikor elég messze van a munka, nem úgy mint neked, a kocsit is muszáj rendben tartani, valószínűleg adóznak is..., tehát abból a heti 100-ból csak 50 marad körülbelül. Reméljük, azért van jobban fizető munkájuk is, mint a Tied!

Mennyi borravalót adtál?

2017. dec. 27. 14:01
 34/44 anonim ***** válasza:
87%

Mint mondtam MINDEN, de MINDENT megvettem, ami fogyóeszköz volt...

A glettvasat, a kőműves kanalat, meg a Hiltit nem... De még a sittes zsákot is én fizettem, ahogy a fugakereszteket (igen, tudom, hogy mi az) is, sőt, a csapokhoz vettem egy guriga szilikon tömítőt (talán 200 forint, tehát nem tétel), de látod, még ezt is én fizettem...

Segítek. Nem azért nincs csajod, mert nem vagy mérnök, hanem emiatt. Hogy semmit nem bírsz elengedni.

Tudod a nők szeretik, ha az ember nem mindig mindenben a legokosabb, és elismeri, ha téved. Ez egy hasznos tulajdonság az együttéléshez.

Te viszont most mindent elkövetsz, hogy bizonyítsd, hogy a fugakeresztre gondoltál anyag alatt (segítek, ennyibe kerül, tehát nem valószínű, hogy ha ezt ők hozták volna, akkor ez lenne a költség: [link] , de valószínűleg erre gondoltál)...

Ember, minden percben bizonyítod, hogy mi a baj veled, pedig elég lett volna annyit mondanod: ok, bocs benéztem, igazad van

Nézd meg, 16 és 20-as hozzászólás írója erre simán képes volt, neked egy ennyire egyszerű dolog nem megy.

2017. dec. 27. 14:05
 35/44 anonim ***** válasza:
0%

Arra azért vigyázz, nehogy Borsodbol felköltözött csaj legyen a barátnőd, mert megmutatjuk neki a válaszod!

Bocs, tényleg, sajnálom, osztottál és szoroztál, ha pedig bemész majd dolgozni, a főnököd gondolkodik majd helyetted, nyugi...

2017. dec. 27. 14:10
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
A melós pasiknak mindig van csajuk/feleségük,pont ez a réteg az aki már fiatalon házasodik,és húszéves kora körül gyereke lesz.
2017. dec. 27. 14:15
 37/44 anonim ***** válasza:
0%
#34 Ez így mind ok, nekem egy problémám volt, hogy ezt mind a #9-es hozzászólásod HELYETT kellett volna leírnod. De most már tényleg inkább értelmezd az olvasottakat, mivel a fúgakereszteket én említettem, mint ahogy azt is, hogy az a "legkisebb tétel". Most hogy te is elismerted, hogy NEM KAPNAK TISZTÁN HAVI 400 EZRET, szerintem rendben is volnánk. :)
2017. dec. 27. 14:32
 38/44 anonim ***** válasza:
94%

Nem baj amúgy, hogy nagyon sok melósnak van nője?

22/N

2017. dec. 27. 15:09
 39/44 anonim ***** válasza:
95%
Mernok vagyok. Szkippelem a munkas pasikat. Bocsi.
2017. dec. 27. 15:20
 40/44 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem csorgatják a nyálukat valami plasztik ribire,akit egyértelműen el kell tartani,mert egy percig nem dolgozott,akkor igen.Vagy ha ilyen fittness macákra verik a mellüket.
2017. dec. 27. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!