Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, hogy két éve nem voltam senkivel? 26F
26 éves srác vagyok, vidéki nagyvárosban élek. Az elmúlt 2 évben nem volt szexuális kapcsolatom. Ebből másfél évet egyetemre jártam, fél évet dolgoztam.
Nem arról volt szó, hogy nem akartam volna, de egyszerűen nem kellettem senkinek. Már nagyon hiányzik a dolog. Járok bulizni, kávézókba stb, próbálkoztam is, de nem sikerült. Ez szerintetek mennyire gáz? Min kellene változtatnom?
Inkabb nem adok tanacsot mert en masfel evnel jarok, hozzad hasonloan. Szerintem nincs ezzel semmi baj, en tarsat keresek azert megy nehezen. Alkalmikat nem nehez osszehozni, akar neten is talalsz lanyokat akik benne lennenek.
F
Nem lenne gáz, ha ismerkedés közben kiderülne a pasiról.
Főleg, ha vidéki, ott többen egyedülállóak.
Legalább nem alkalmi nőt keresel.
Inkabb nem adok tanacsot mert en masfel evnel jarok, hozzad hasonloan. Szerintem nincs ezzel semmi baj, en tarsat keresek azert megy nehezen. Alkalmikat nem nehez osszehozni, akar neten is talalsz lanyokat akik benne lennenek.
F
hogy ne lenne már nehéz összehozni,ne kamuzz már,alkalminál elvárás a jóképűség meg hogy jól tudj bacni
Osztakkor mi van? Nekem 2,5 éve. Bár nem is zavar.
Most az a kérdés, hogy gáz, vagy az, hogy téged zavar-e? Te látszólag totál kész vagy tőle... De gáznak nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!