Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai fiatal nők elvárásainak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatal nők elvárásainak tükrében egy beosztott "melós" pasi felejtse el a csajozás bármelyik formáját is?

Figyelt kérdés
A mérnökök,vállalkozók,informatikusok stb. világában egy "szürke" kis keresetű beosztottnak semmi esélye a mai felfuvalkodott nőknél?

2017. dec. 27. 12:15
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
92%
Akiket ismerek melos fiatal sracokat, mindnek van baratnoje, vagy egy helyen dolgoznak, vagy mukormos, szoli recepcios... Nyilvan nem egyetemi professzorok muveltsegevel es modellek szepsegevel rendelkezo lanyok, de ezen kivul kulonosebb gond nincs veluk, egy melos sracnak megfelelnek.
2017. dec. 27. 12:35
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj felfuvalkodott nőt. A diploma viszont nem feltétlenül ezt jelenti. Nem minden diplomás ilyen, bármelyik nemről beszélünk. Nem kell diploma ahhoz, hogy valaki értelmes legyen.
2017. dec. 27. 12:47
 13/44 anonim ***** válasza:
3%

"Most csináltattam meg a fürdőszobám. 1 hét (4 nap) munkáért 200 ezret fizettem ki a két szakinak. Az annyi, mint havi 400 ezer fejenként tisztán... "

Egy mérnök hogy tud leírni ekkora baromságot? :)

2017. dec. 27. 12:56
 14/44 anonim ***** válasza:
96%
Mi volt benne a baromság kedves utolsó?
2017. dec. 27. 12:58
 15/44 anonim ***** válasza:

Esély az mindig van, csak hát ebben az esetben nyilván kevesebb, de vannak bizonyos praktikák, amikkel ezt növelni lehet.

https://www.youtube.com/watch?v=eVKbdCuacKs

2017. dec. 27. 13:04
 16/44 anonim ***** válasza:
85%

Több mérnököt, informatikust ismerek, és mindnek van felesége, gyereke.

Vannak olyan nők, akiknél ez hátrány, de velük meg nem érdemes foglalkozni.

A te rossz tapasztalatod nem jelenti, hogy ez az egész világra kiterjesztve is így lenne.

De gondolom sok nő is feltehetné fordított helyzetből a kérdést.

2017. dec. 27. 13:15
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez így hülyeség. Rengeteg nem diplomás, beosztott, csóró ismerősöm van, a többségük nem is a következő Brad Pitt, mégis van nőjük.
2017. dec. 27. 13:18
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

#16: akkor olvasd el újra :)

Pont azon nyavalyog, hogy csak a mérnököknek és az IT-soknak van nője, ő meg csak valami egyszerű kis keresetű dolgozó.

(még ha nem is értek egyet vele, akkor is ezt kérdezi, te meg jól megerősítetted :D)

19/44 anonim ***** válasza:
100%
Informatikus vagyok, tök sokat keresek és 2 éve nincs nőm.
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

Ú, látszik, hogy fáradt vagyok, furcsálltam is.

Mindegy, mert az én nagyapám egy ABC-ben dolgozik, ami azért valljuk be, nem túl nagy durranás, mégis van felesége, gyerekei, meg ugye unokái. :)

Felesleges, vagy inkább butaság munka alapján ismerkedni, lehet, hogy én élek álomvilágban, de nekem a személyiség még mindig fontosabb.

2017. dec. 27. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!