Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatal nők elvárásainak tükrében egy beosztott "melós" pasi felejtse el a csajozás bármelyik formáját is?
"Most csináltattam meg a fürdőszobám. 1 hét (4 nap) munkáért 200 ezret fizettem ki a két szakinak. Az annyi, mint havi 400 ezer fejenként tisztán... "
Egy mérnök hogy tud leírni ekkora baromságot? :)
Esély az mindig van, csak hát ebben az esetben nyilván kevesebb, de vannak bizonyos praktikák, amikkel ezt növelni lehet.
Több mérnököt, informatikust ismerek, és mindnek van felesége, gyereke.
Vannak olyan nők, akiknél ez hátrány, de velük meg nem érdemes foglalkozni.
A te rossz tapasztalatod nem jelenti, hogy ez az egész világra kiterjesztve is így lenne.
De gondolom sok nő is feltehetné fordított helyzetből a kérdést.
#16: akkor olvasd el újra :)
Pont azon nyavalyog, hogy csak a mérnököknek és az IT-soknak van nője, ő meg csak valami egyszerű kis keresetű dolgozó.
(még ha nem is értek egyet vele, akkor is ezt kérdezi, te meg jól megerősítetted :D)
Ú, látszik, hogy fáradt vagyok, furcsálltam is.
Mindegy, mert az én nagyapám egy ABC-ben dolgozik, ami azért valljuk be, nem túl nagy durranás, mégis van felesége, gyerekei, meg ugye unokái. :)
Felesleges, vagy inkább butaság munka alapján ismerkedni, lehet, hogy én élek álomvilágban, de nekem a személyiség még mindig fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!