Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 éves lányként jól látom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves lányként jól látom, hogy nehezebb párkapcsolatot kialakítani, mint tizenéves korban?

Figyelt kérdés
Az egyetem is megnehezíti ezt. Alig találkozunk új emberekkel. Azt veszem észre, hogy már mindenkinek van valakije vagy a másik kategóriába botlok, aki élni akar még:D

2017. dec. 27. 09:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi kommenteket.

Egyébként kiszoktam mozdulni van hogy elmegyünk a lányokkal társasozni, csocsózni , sportolni vagy bármi.

A múltkor elmentem életem első bulijába is, de hát nem ott fogom megtalálni a párom az is biztos. :D

Igen ez így van tiniként minden olyan könnyű volt, elmosolyodtam, hogy a töri doga volt a legnagyobb problémánk és ez nagyon így is volt:D

Aztán most teljesen más a tészta. Az számít minek tanulsz, mennyi rá a kereslet, jól fogsz -e majd keresni.

Hálistennek már nem az számít,hogy a szüleim mit dolgoznak. Hanem hogy én ki leszek.

Remélem hamarosan én is találok egy megfelelőt aki támogat majd a választott utamon.

2017. dec. 27. 10:46
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Változnak az elvárások és a szempontok. Emiatt jobban szelektálsz, már kevés ha valakinek szép a szeme és csábító a mosolya. Később még nehezebb lesz, ha már dolgozol is, esetleg mellette majd még mindig, vagy újra tanulsz...

De ezt előttem már szépen kifejtették.

2017. dec. 27. 10:47
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

Részben jól látod,legalábbis vannak olyan helyzetek ahol ez áll fenn.

A fiam egyetemista, olyan szakra jár ahol a többség fiú.

Ha kollégista vagy még egyszerűbb az ismerkedés, vannak rendezvények, ahová ugyan külsősként is elmehetsz, de ha nincs ismerősöd, barátaid, kevésbé érzed jól magad.

Ha valaki albérletben él, tanul, esetleg mellette dolgozik, és kevés az ellenkező nemű a karon igen, valóban nehezebb ismerkedni.

Több ilyen korú egyetemista ismerősömtől hallom,hogy nehezebben talál párt, főleg ha zárkózottabb. Munkahelyen idősebbek vannak, vagy foglaltak, a suliba ép" csak beszalad az órákra, az albérlet pedig nem ad ismerkedési teret.

2017. dec. 27. 10:48
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Ha társasozni jársz, akkor máris tökéletes nő vagy 😀

Egyébként egy tanács: próbálj meg olyan helyre is kimozdulni, ahol nem szorosan a barátnőkkel a fejetek összedugva ültök, mint egy kávézó pl, mert ilyen közegben elég nehéz odamenni hozzád.

2017. dec. 27. 10:56
 15/19 anonim ***** válasza:
76%
Én 15 éves korom óta próbálkozom, azóta semmi, és 24 vagyok. Úgyhogy nehogy azt hidd, hogy neked nehéz.
2017. dec. 27. 11:44
 16/19 anonim ***** válasza:
71%

"Én 15 éves korom óta próbálkozom, azóta semmi, és 24 vagyok. Úgyhogy nehogy azt hidd, hogy neked nehéz."

oké, de a kérdés nem erről szólt, hogy neked milyen nehéz, hanem, hogy az egyetemistáknak könnyebb vagy nehezebb

2017. dec. 27. 11:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Jol latod. Mivel 20 felett orultek haza van , minden kis reszletre figyelnek az emberek . A legnagyobb baj hogy tinikent nincsennek akkora elvarasok csak 2 test es 1 szellem , hat 20 felett sajnos csak elvarasok vannak .
2018. febr. 20. 16:59
 18/19 A kérdező kommentje:

A helyzet változatlaaan sajnos

:(

Év eleje óta már nem merem megszámolni hány olyan fiúba botlottam bele aki csak azért akart kapcsolatot, hogy ..., nem akar leköteleződni vagy olyanba aki nem akart semmit, mert rájött hogy nem vagyok valami könnyen kapható és túl gyorsan akart haladni aztán más lánytól egyből megkapja ezt tudja.. A fiúk már elvárják, hogy én jelöljem be őket én írjak rájuk...najóóóóóóóóó

HOL VAGYTOK NORMÁLIS SRÁCOK?

2018. febr. 20. 22:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Itt vagyok:)
2018. febr. 21. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!