Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apakomplexusom van?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek az idősebb férfiak, van hogy 50-60 éves emberekkel szeretnék együtt lenni ( persze nem csak szexuális együttlétre gondolok ). Nem azt mondom, hogy minden idős emberrel összejönnék, de annyiszor tapasztalom, hogy sokkal jobban adnak magukra ezek a férfiak és van bennük valami, ami megfog... 19 éves vagyok, szűz, még sosem volt barátom. Tetszenek a fiatal fiúk is, de valami komolyat szeretnék, olyat aki megbízható, nem játszadozik velem és nem hagy el 2 hónap után. Mindig nagyon igényes voltam ezen a téren, talán ezért sem volt még senkim. Jelenleg egy 32 éves férfiért vagyok odáig, akinek természetesen nincs családja, de nem merek lépni. Sokan azt hiszik, hogy csak a pénzt nézem, de itt, ahol senki nem tudja ki vagyok, ki merem jelenteni hogy nekem, ha tetszik, ha nem az idősebb férfiak tetszenek és az, hogy ki jön be, nem attól függ, hogy mennyi pénze van! Normális dolog ez? Miért érzem úgy, hogy ezzel rosszat csinálok?
2017. dec. 26. 22:26
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
19-32 simán belefér, 50-60 éves pont nem tudna komolyab venni már.
2017. dec. 26. 22:31
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Igen,apakomlexusod van.
2017. dec. 26. 22:50
 3/10 Saw Gerrera válasza:
73%

Kedvesem, nagyon szép, hogy tetszenek az idősebb férfiak. :-)

De. Egy párkapcsolat nem csupán vonzalomból, ágyakrobatikából meg romantikus elemekből áll.

Belegondoltál már, hogy mi lesz akkor, ha most összejössz egy 45-ös pasival és eltelik húsz év?

Te 39 leszel, eszméletlen jól esik a szex, de a 65-ös pasinak tíz éve már csak a szeme kívánja.

Szerinted hogyan illenétek egymás világába?

Ő egykorú, vagy idősebb a szüleidnél. Mekkora kínos beszélgetések jönnének ki ebből?

Hogyan illeszkednél a baráti körébe, különösen a női társaságot figyelembe véve?

Hogyan illeszkedne ő a te baráti társaságodba?

És még lehetne sorolni...

Keress egy nálad tíz évnél nem idősebb partnert, ha javasolhatok valamit. De a döntés a tiéd.

2017. dec. 26. 22:52
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Ne aggódj, talán valamivel jobb mint az anyakomplexusos.
2017. dec. 26. 23:18
 5/10 anonim ***** válasza:
27%
Nem biztos, hogy komplexus, inkább a komolyság, érettség tetszik.
2017. dec. 26. 23:30
 6/10 anonim ***** válasza:

A 32 éves pont nem apakomplexus - az, meg ha létezik, valami betegség féle volna.

Nem vagy ám egyedül, egyetemen tanîtok, sok ilyekorú fiataltól tapaszzalom ezt a vonzalmat, vwgy mit. Ne aggódj, és maradj igényes a párválasztásban is

2017. dec. 27. 07:51
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Írj
2018. máj. 10. 09:07
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
Ez egy komoly apakomplexus, az 5. válaszoló pedig komoly anyakomplexusban vergődik.
2018. máj. 17. 10:00
 9/10 anonim ***** válasza:
56%
Egyetértek az előző válaszadóval!
2018. máj. 17. 11:53
 10/10 anonim ***** válasza:
56%
Nem jött össze a randi anyakomplexusos? Gyúrj a 74 évesekre tovább. Hihihi.:D
2018. jún. 6. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!