Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek apakomplexusom van?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és még nem volt barátom, de nem azért, mert nem lett volna rá lehetőségem, sokan nyomultak már rám korombeliek, de én mindet leráztam. Egyszerűen nem tudok elképzelni egy kapcsolatot egy korombelivel. Azt meg kell hagyni, hogy tetszeni tudnak, de amikor már odáig eljutok, hogy milyen lenne velük párkapcsolatban lenni mindig leragadok. Hiszen, ha úgy vesszük egy 17 éves fiú teljes mértékben éretlen. Testileg attól függ, viszont érzelmileg a legtöbb teljesen mindegy mennyire magas,milyen mély a hangja vagy akármi, akkor is eléggé más szinten van mint mondjuk egy 20-25-30 éves férfinek. Ha úgy vesszük még egy 20 évesnek sincs néha benőve a feje lágya, de azért már mégis más mint egy 17 éves fiú. Sokkal jobban vonzz ha már van valakinek egzisztenciája, tapasztaltabb nálam,saját életét éli és alakítja. Szexuálisan is sokkal jobban fel tudják kelteni az érdeklődésem mert tudom, hogy nem egy kisfiúról van szó, hanem egy érett emberről2017. aug. 3. 02:04
1/3 anonim válasza:
Remélem, hogy igen. Ma ráérsz ? ;D
31/f
2/3 anonim válasza:
Sosem jönnék össze egy 17 éves lánnyal csak azért mert neki tetszik, hogy érettebb vagyok és tapasztaltabb. Velem egyenranhú társat keresek. Nem tudná azt nyújtani, amire szükségem van. Nem érdekelnek az osztálytársai, a tanárok, sem a házi feladat.
Sőt, ha lehet inkább 25-30 közötti nővel jöbök össze, akivel lehet komolyan beszélgetni, igazi nő, nem egy kis tini.
22F
3/3 anonim válasza:
egy 17 éves kiscsajról is el lehet mondani mindezt.
Tapasztalatból mondom, h tök más a szemlélete egy 17 évesnek, egy 25 éveséhez képest.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!