Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A művész lány és informatikus pasi szerintetek mennyire jó vagy működő páros?
Én művészetis lány vagyok, és teljesen jól megértem magam az infósokkal, és az összes ismerősöm szinte ilyen. Nem csak nagyon elvont művészek léteznek, elég nyitottak vagyunk a világra, emiatt sok olyan dolgot ismerünk, amiket az infósok. :)
20 L
Attól függ, milyen ember iránt vonzódik az illető és mik az elvárásai egy kapcsolatban. Pl infós és infós között is van különbség. Van olyan infós ismerősöm, aki csak szakmabelivel hajlandó összejönni, mert neki fontos, hogy a munkáját meg tudja beszélni úgy a másikkal, hogy az értse is... van olyan infós ismerősöm is, aki meg egy plázacicc "htb"-vel van együtt, mert neki az a lényeg, hogy nézzen ki jól a csaj meg legyen cuki és cserfes.
Ugyanígy a művészek... van, akinek kell az ellenpont, egy gyakorlatiasabb ember a kapcsolatba, van, akinek meg nem.
Max. annyi, hogyha kapcsolatra lépnek, mindkettő legyen kompromisszumkész, persze az ésszerűség határain belül. Plusz gondolják végig, hogy idegesíti-e őket, ha a másik épp nem érti meg, min mennek át, mi volt a munkában stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!