Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az informatikus pasik (inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az informatikus pasik (inkább fiúk) a nők szemében vonzóság tekintetében az utolsó helyen vannak?

Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 20:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Mi köze van a foglalkozásnak, végzettségnek a vonzalom kialakításában? Jó, ha csak 8 általánost végeztél, az nem épp jó ajánlólevél, de egy felsőfokú igen.

Attól, hogy informatikus vagy, még lehetsz egy izmos, sportos, jóképű, jól öltözött, magabiztos, humoros férfi.

Ha pedig nem ez vagy, akkor barátom az én sorsomra jutsz, lehetsz akár az Amerikai Egyesült Államok elnöke is.

2016. jún. 13. 20:14
 2/25 anonim ***** válasza:
33%

2 informatikus pasit ismerek személyesen.

Mindkettő el van hízva, de egyiknek felesége másiknak meg párja van.

Utóbbi olyan szinten igénytelen, hogy el nem hiszitek. Büdös, korpás, szőrös anyajegy van az arcán, a tisztálkodás nem az erőssége.

Az első illető pedig rosszindulatú és manipulatív.

Maga a foglalkozás inkább csak az elvitelükön látszik, hogy elhíztak mert nem mozognak.

Egyénüggő.

2016. jún. 13. 20:15
 3/25 anonim ***** válasza:
Nem, ott a kémény seprők vannak. Az informatikusok a 21. helyen állnak a szakácsok után, de még a könyvelők előtt.
2016. jún. 13. 20:18
 4/25 A kérdező kommentje:
Nekem van egy gyerekkori lány barátom, akivel szóba került ez a téma és mesélte, hogy randizott informatikus srácokkal is. A külsejük rendben volt, még fiatalok voltak, de nagyon unalmasak voltak, mert csak a számítógépekről és a munkájukról tudtak beszélni a randikon, fogalmuk se volt arról, hogy kell beszélni egy nővel.
2016. jún. 13. 20:22
 5/25 anonim ***** válasza:
Neem, ismerek nagyon jóképű informatikus pasit, viszont ő elképesztően beképzelt és bunkó :P
2016. jún. 13. 20:22
 6/25 anonim ***** válasza:
Szerintem klasszak.
2016. jún. 13. 20:27
 7/25 anonim ***** válasza:

Kb ugyanolyan vonzóak lehetnek, mint egy könyvelő, pedagógus v mérnök.

Nem a foglalkozás dönti el. Egy informatikus is tud humoros, vicces, karakteres egyéniség is lenni, tele energiával, eljárhat sportolni és lehetnek hobbijai, amellett pedig tud más dologról is beszélni, mint a számítógépek.

De lehet elhízott, igénytelen, ápolatlan, és agyilag begyöpösödött, csak a gépekkel foglalatoskodó és csak arról beszélni tudó idióta is.

És ez minden szakmánál így van. Nem ennek a függvénye. Láttam erre is és arra is példát.

2016. jún. 13. 20:34
 8/25 anonim ***** válasza:

Barátom is informatikus, és nála jóképűbb infóst nem látni szerintem.

Ha nem dolgozik, akkor egyáltalán nem foglalkozik az infóval és bulizni is lehet vele.

Kicsit egoista, de ezt leszámítva semmi baj nincs vele, és még okos is, ami a mai fiúk nagy részéről nem mondható el.

Rengeteg témakör érdekli, mindig tud valamiről beszélni.

2016. jún. 13. 20:47
 9/25 anonim ***** válasza:
Mindig is szimpatikusak voltak számomra a szemüveges, infós srácok. Valahogy a szemüveg nagyon be tud inditani és amúgy az intelligens hozzáállás is.
2016. jún. 13. 20:47
 10/25 anonim ***** válasza:

Wow utolsó, te vagy troll vagy vagy álomnő :)

Mondjuk én a szemüveges nőkre kattanok, de még sosem hallottam nőtől, hogy a szemüveges pasikra :P

2016. jún. 13. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!