Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az informatikus pasik (inkább fiúk) a nők szemében vonzóság tekintetében az utolsó helyen vannak?
Férfiként írom, hogy bárki lejárhat konditerembe, sőt bárki elmehet futni esténként, egy forintba nem kerül.
Azért mert valaki igénytelen, és nem ad a külsőre, ez miatt sikertelen a párkeresésben, azért nem a nőket kell hibáztatni.
Gondolom ti akik itt szidjátok őket, ti sem szívesen lennétek együtt egy olyan nővel, aki 180 kiló, zsíros a haja és büdös a szája.
21#
Valahol lehet hogy jogosan látod így, azonban ha együtt vagy párkapcsolatban valakivel és szereted, szerelmes vagy belé akkor tök mindegy hogy néz ki neked ő lesz a leghelyesebb, legjobb képűbb, legjobb férfi/nő. Éni s leírtam, hogy jóképű és vonzó a párom, de lehet ha mutatnék róla egy képet elég sokan csak átlagosnak mondanák, kitudja lehet annak se. Valójában egy teljesen átlagos ember, sem nem magas, sem kigyúrt, de nincs is elhízva és ad magára. Sőt, kopaszodik pedig csak 20on éves. Engem meg pont nem zavar. Szóval szerintem ez a jóképűség pont, hogy egy elég relatív dolog.
17# voltam
ma 09:21
Gyönyörűen összefoglaltad, köszi! 100%-ban egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!