Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az informatikus pasik (inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az informatikus pasik (inkább fiúk) a nők szemében vonzóság tekintetében az utolsó helyen vannak?

Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 20:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
36%
Milyen érdekes, hogy az ilyen kérdések alatt kibújik a szög a zsákból és kiderül, hogy az itteni nőknek is kifejezetten jóképű és izmos barátjuk van. Ráadásul azt emelik ki elsőként, tehát az a legfontosabb számukra, tudat alatt is. Ezért kár papolni a többi kérdés alatt, hogy jaj elég az átlagos külső, csak legyen jó személyisége...na persze.
2016. jún. 13. 22:53
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként írom, hogy bárki lejárhat konditerembe, sőt bárki elmehet futni esténként, egy forintba nem kerül.

Azért mert valaki igénytelen, és nem ad a külsőre, ez miatt sikertelen a párkeresésben, azért nem a nőket kell hibáztatni.

Gondolom ti akik itt szidjátok őket, ti sem szívesen lennétek együtt egy olyan nővel, aki 180 kiló, zsíros a haja és büdös a szája.

2016. jún. 14. 15:27
 23/25 anonim ***** válasza:

21#

Valahol lehet hogy jogosan látod így, azonban ha együtt vagy párkapcsolatban valakivel és szereted, szerelmes vagy belé akkor tök mindegy hogy néz ki neked ő lesz a leghelyesebb, legjobb képűbb, legjobb férfi/nő. Éni s leírtam, hogy jóképű és vonzó a párom, de lehet ha mutatnék róla egy képet elég sokan csak átlagosnak mondanák, kitudja lehet annak se. Valójában egy teljesen átlagos ember, sem nem magas, sem kigyúrt, de nincs is elhízva és ad magára. Sőt, kopaszodik pedig csak 20on éves. Engem meg pont nem zavar. Szóval szerintem ez a jóképűség pont, hogy egy elég relatív dolog.

17# voltam

2016. jún. 15. 09:21
 24/25 anonim ***** válasza:

ma 09:21

Gyönyörűen összefoglaltad, köszi! 100%-ban egyetértek.

2016. jún. 15. 11:12
 25/25 anonim ***** válasza:
Pénzesek.
2017. jan. 13. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!