Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az informatikus pasik (inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az informatikus pasik (inkább fiúk) a nők szemében vonzóság tekintetében az utolsó helyen vannak?

Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 20:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem az "utolsó" vagyok, de nekem is bejön a szemüveg a pasikon. :)
2016. jún. 13. 20:55
 12/25 anonim ***** válasza:

Egyébként igen, előfordul, hogy az IT-sok rossz hírnek örvendenek, a tipikus sztereotípiák:

- ülnek és nem mozognak (hülyeség semmivel nem ülnek többet, mint bármelyik fehér galléros szakmában, és az edzésre járók vs lusták aránya is hasonló).

- csak a gépek érdeklik őket: ez kb pályakezdő korukban igaz, később annyira megcsömörlenek, hogy már az is kín, ha otthon valaki kér egy windows installt

2016. jún. 13. 20:56
 13/25 anonim ***** válasza:
Azért alakult az ki hogy a nőknek annyira nem jönnek be az infósok mert általánosságban a legtöbb infós csak a gép előtt ül egész nap, zárkózottak és elhagyják magukat külsőleg. Vannak kivételek(!) de ha körülnéztek az ilyen pasik között ti is beláthatjátok hogy általánosságban nagyon igaz amit írtam. Szóval nem az a baj hogy infósok hanem azzal az életvitellel van gond amit folytatnak. És így kevés infósból lesz vonzó férfi.
2016. jún. 13. 21:13
 14/25 anonim ***** válasza:
Odáig vagyok az okostojásokért. Mondjuk ha nem párosul ápolatlan külsővel és kockásinggel.
2016. jún. 13. 21:18
 15/25 anonim ***** válasza:

#13-as: másrészt jól keresnek, ami miatt ha akarnak, akkor tudnak költeni ruhára, órára, parfümre.

Lehet, hogy vannak akik bezárkóznak, mások meg majd megőrülnek azért, hogy csináljanak végre valami kézzelfoghatót, túrákon, szervezett utazásokon, és hasonlókon mindig kiderül, hogy egy csomó IT-s van.

Valamint gyakran jut napközben egy kis idő a netet turkálni, így könnyen képesek széles látókört kialakítani, olvasottak, tájékozottak lesznek, lehet velük beszélni sok témáról.

Mint mondtam az IT-sok semmivel nem rosszabbak vagy jobbak, mint a többi fehér galléros munkakörben dolgozó, ha bemegyek egy meetingre sosem tudom megmondani, hogy ki az IT-s csak a ruházat, a megjelenés vagy a viselkedés alapján.

2016. jún. 13. 21:23
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
mert az irodista tehenek a megtestesült istenek. Ők ugyebár nem híznak el sohasem.
2016. jún. 13. 21:38
 17/25 anonim ***** válasza:

Párom IT-s. Sem nem igénytelen, sem nem unalmas, sem elhízott,se begyöpösödött, se stb stb.

Helyette igenis jóképű és vonzó. Imádom a véget nem érő humorát, kreativitását, igaz hogy mindig van idő egy kis böngészésre így mindig képbe van az aktuális dolgokkal. Minden érdekli, bármiről lehet beszélgetni és nem egy otthon & gép mellett ülő típus. Tudja hogy kell bánni egy nővel, hogy szerezzen örömöt, hogy adjon szeretetet és biztonságot. Ezek pedig nem a szakmától és a munkahelytől függenek hanem az embertől. Egy férfi bármilyen munkával és képesítéssel a háta mögött lehet férfi.

Természetes dolognak tartom hogy beszél a munkájáról, hisz épp én kérdezem milyen napja volt. Ezen kívül pedig a munka az a munka, a magánélet pedig magánélet.

Szóval nem, nálam az első helyen van és ott is marad.

2016. jún. 13. 21:38
 18/25 anonim ***** válasza:

Elég sok infós haverom van, és exeim közt is akad. Nem feltétlen igénytelenek a közhiedelemmel ellentétben, bár olyanok is akadnak.

Az egyik exem versenyszerűen sportolt fiatalabb korában, ami látszott is rajta, szép szálkás teste volt. Sok mindenről lehetett vele beszélgetni, nem csak infóról, de tény, hogy a munkája kapcsán sokszor szóba került, de számomra érdekes volt, szívesen hallgattam, a számítógépes játékokat pedig mindig is szerettem. Emellett ő zenél is, nem is rosszul. A másik infós exem meg igazi csajmágnes volt, ami nagyon irritált. Mivel jól keresett, heti szinten buli a haverokkal, piálások, nagy kajálások, utazgatott is rengeteget (hol munkaügyben, hol csak úgy). Ő sem volt egyáltalán ápolatlan, a mozgást meg elintézte annyival, hogy bringával járt melóba.

Ma már nem hiszem, hogy hátrány lenne, ha nem társul hozzá zárkózottság meg igénytelenség. De maga a szakma nem hátrány, nagy jövője van, szinte minden területen, és általában jól meg is fizetik, még egyetemi végzettség nélkül is. Egyik legjobb barátom pedig amellett, hogy infós, streamelni szokott, és elég jól megy neki az is, mivel elég exteovertált és jó dumája, humora van. Már konkrétan fizetnek neki azért, mert játszik...ingyen játékokat kap, külföldre hívják. Van, akinek bejön az élet.

2016. jún. 13. 21:45
 19/25 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, jártam 2 évet informatikus szakra egyetemen, rengetegféle pasi járt oda, számomra nem külön kategória az "informatikus pasik"...
2016. jún. 13. 22:08
 20/25 anonim ***** válasza:
89%

Fiatal korban nem kellettem a nőknek, de miután elkezdtem programozóként dolgozni, és elég jól keresni, furcsa mód megnőtt a kereslet utánam. Jó ház, jó autó, drága ruhák stb. (ennyire felszínesek)

Csak az a baj, hogy a korábbi évek alatt, annyira tönkretettek a nők, hogy én már nem akarok velük ismerkedni. 25F

2016. jún. 13. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!