Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsés lesz az a lány aki a feleséged lesz. Mit jelent ez a duma?
Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 11:52
41/49 anonim válasza:
Azt h bocs de rohadtul nem tetszel, majd lesz valaki aki szeret
42/49 anonim válasza:
En ezt allandoan hallom a szeretöimtöl.
Neha melankolikusan, neha cinikusan...
Volt, hogy visszakerdeztem: Egyreszt szivesen lenne a baratnöm helyeben, masreszt pedig együtterez vele es kifogasolja viselkedesemet. Amikor pedig probalok arra vilagitani, hogy nem tartana -e attol, hogy ha baratnöm helyeben lenne, akkor ugyanigy feküdnek egy masik lany karjaiban, azt a valaszt kapom, hogy nem, mert megbizna bennem... az abszurditashoz csak hozzaad, hogy ez egy orvosnö szajabol hangzott el.
43/49 anonim válasza:
Biztos arra gondolnak hogy akkora papucs vagy hogy majd csicskáztathat a csaj.
44/49 anonim válasza:
Igen, mondtam, 2 fiú tetszett, és az egyik egyértelműen udvarolt, a másiknál sose tudtam eldönteni mit is akar. Végül az elsővel összejöttünk és jó az egész azóta is, és a második kb 2 hét után kiderült hogy ő is akarta volna (bár még akkor se nyílt meg annyira de nagyjából elmondta). Ekkor mondtam neki ezt amit komolyan is gondoltam.
45/49 anonim válasza:
Ugyanaz, mint az egyszer majd egy szerencsés férfi jól jár veled szöveg. Sima lekoptatás, csak cukorszirupba mártva :D
46/49 anonim válasza:
Ha ezt egy egyedülálló nő mondaná nekem, soha többet nem beszélnék vele.
47/49 anonim válasza:
Dugna veled, és még a feleséged is lenne. Ezen mit nem értesz?
48/49 anonim válasza:
Ettől csak a "bárcsak találnék olyan férfit aki olyan, mint te" a jobb! Persze te véletlenül sem kellessz. Ilyenkor az van, hogy jófej vagy és emberi értékeid helyén vannak amit a nő keres, de nem vagy elég jóképű és vonzó külsőre számára.
49/49 anonim válasza:
Lekoptató duma. Jófiú vagy, neki pedig egy rosszfiú kell, akit néha át tud kapcsolni jófiú üzemmódba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!