Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerencsés lesz az a lány aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerencsés lesz az a lány aki a feleséged lesz. Mit jelent ez a duma?

Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 11:52
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
Azt h bocs de rohadtul nem tetszel, majd lesz valaki aki szeret
2018. márc. 12. 10:27
 42/49 anonim ***** válasza:
58%

En ezt allandoan hallom a szeretöimtöl.

Neha melankolikusan, neha cinikusan...

Volt, hogy visszakerdeztem: Egyreszt szivesen lenne a baratnöm helyeben, masreszt pedig együtterez vele es kifogasolja viselkedesemet. Amikor pedig probalok arra vilagitani, hogy nem tartana -e attol, hogy ha baratnöm helyeben lenne, akkor ugyanigy feküdnek egy masik lany karjaiban, azt a valaszt kapom, hogy nem, mert megbizna bennem... az abszurditashoz csak hozzaad, hogy ez egy orvosnö szajabol hangzott el.

2018. ápr. 18. 14:37
 43/49 anonim ***** válasza:
Biztos arra gondolnak hogy akkora papucs vagy hogy majd csicskáztathat a csaj.
2018. máj. 23. 11:07
 44/49 anonim ***** válasza:
Igen, mondtam, 2 fiú tetszett, és az egyik egyértelműen udvarolt, a másiknál sose tudtam eldönteni mit is akar. Végül az elsővel összejöttünk és jó az egész azóta is, és a második kb 2 hét után kiderült hogy ő is akarta volna (bár még akkor se nyílt meg annyira de nagyjából elmondta). Ekkor mondtam neki ezt amit komolyan is gondoltam.
2019. júl. 16. 08:27
 45/49 anonim ***** válasza:
Ugyanaz, mint az egyszer majd egy szerencsés férfi jól jár veled szöveg. Sima lekoptatás, csak cukorszirupba mártva :D
2019. okt. 11. 12:42
 46/49 anonim ***** válasza:
Ha ezt egy egyedülálló nő mondaná nekem, soha többet nem beszélnék vele.
2019. okt. 11. 23:32
 47/49 anonim ***** válasza:
Dugna veled, és még a feleséged is lenne. Ezen mit nem értesz?
2020. aug. 4. 10:23
 48/49 anonim ***** válasza:
Ettől csak a "bárcsak találnék olyan férfit aki olyan, mint te" a jobb! Persze te véletlenül sem kellessz. Ilyenkor az van, hogy jófej vagy és emberi értékeid helyén vannak amit a nő keres, de nem vagy elég jóképű és vonzó külsőre számára.
2020. aug. 30. 10:04
 49/49 anonim ***** válasza:
Lekoptató duma. Jófiú vagy, neki pedig egy rosszfiú kell, akit néha át tud kapcsolni jófiú üzemmódba.
2020. szept. 8. 08:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!